Guidet tur gennem Blokhus-egnens fantastiske landskaber

Jammerbugt kommune og Friluftsrådet inviterer til en række smukke oplever i den storslåede nordjyske natur – i selskab med kyndige vejvisere.

Med start og udgangspunkt i Blokhus Gateway er der ture med fokus på henholdsvis motion, svampeplukning og kunstværker. Der er også mulighed for at spille naturbanko for børn, så de små også kan opleve den fantastiske natur, der er lige i baghaven. Dagen starter kl. 8.30 og slutter kl. 15.00. Se nærmere i vedhæftede program.

Arrangementet er en del af ”Naturens Dag”, hvor Friluftsrådet, Danmarks Naturfredningsforening og en lang række lokalforeninger, kommuner, naturvejledere, kulturelle institutioner mv. åbner naturen over hele landet.

Bevægelse i naturen
Temaet for Naturens Dag er i år ”Bevægelse i naturen”. Naturen er alletiders legeplads, der ligefrem opfordrer til fysisk aktivitet for store og små. Samtidig kan man også se naturen bevæge sig – året rundt sker der noget nyt i naturen og masser af dyr bevæger sig og kan blive genstand for oplevelser.

Naturen er noget, vi har tilfælles og som binder os sammen. Piger og drenge, børn og voksne. Folk, der er født i Danmark, og dem, som er kommet til senere. På Naturens Dag vil vi gerne vise jer, hvor mange muligheder der er i naturen omkring os, og med årets tema vil vi gerne sætte fokus på de mange og forskelligartede oplevelser, der er at finde i bl.a. Blokhus-området. Der er vildt mange muligheder i naturen, hvad enten det er i skoven, ved havet eller i baghaven. Så tag vandrestøvlerne på, og kom ud på Naturens Dag.

www.naturensdag.dk kan du læse mere om de oplevelser, der venter på Naturens Dag.
Naturens dag er støttet af Nordea-fonden.