Genåbning af Aabybro Genbrugsplads

Den 4. november kunne Aabybro Genbrugsplads åbne dørene op til en ny plads efter mange måneders nedrivning, graven og genopbygning.

Arbejdet er gået rigtig godt, og er gennemført til tiden og inden for budgettet. Entreprenørerne har være gode til at samarbejde, og rådgiverne har styret projektet på fineste vis. De har alle gjort det til UG med kryds og slange.

Entreprenørerne og kommunen har tilpasset sig COVID-19-restriktionerne, og har overholdt de centrale retningslinjer samt firmaets egne retningslinjer. Heldigvis er der ingen, som har været ramt af smitte, og derfor blev arbejdet gennemført uden forstyrrelser.

Med Aabybro Genbrugsplads færdig sættes det endelige punktum for planen om opbygning af de fire genbrugspladser, som startede tilbage i 2009. Jammerbugt Kommune kan nu tilbyde borgerne og virksomhederne i kommunen fire topmoderne og brugervenlige genbrugspladser af høj kvalitet.

Aabybro Genbrugsplads sammen med de tre andre pladser bliver uden tvivl til stor glæde for borgerne og virksomhederne – og ikke mindst til gavn for affaldshåndteringen og miljøet.

Se her...

Corona - Hvad betyder det for dig i Jammerbugt Kommune?

Corona - Få overblik over situationen

Symptomer og hvordan du kan forebygge smitte

coronasmitte.dk

coronasmitte.dk: Coronavirus/covid-19 i Danmark

Sundhedsstyrelsens vejledninger

Ofte stillede spørgsmål og svar om Corona

Følg kommunalbestyrelsesmøderne

Genbrugspladserne er åbne

Læs mere på derforjammerbugt.dk

Fang rotten med musen

Anmeld rotter

Den Digitale Hotline 7020 0000