Første spadestik blev taget på Jernbanetorvet

Starten på et nyt Jernbanetorv og en ny Jernbanegade i Brovst skulle ikke gå ubemærket hen. Derfor markerede en lille håndfuld repræsentanter bag projektet i dag første spadestik til fornyelsen af det centrale område i byen.

I høj sol blev første spadestik til at omdanne Jernbanetorvet og Jernbanegade i Brovst taget af borgmester Mogens Christen Gade.

Bo Nielsen fra Brovst Handelsforening og styregruppen i projektet, projektleder Jonas Keil fra HedeDanmark der udfører projektet, Katrine B. Andreasen fra planafdelingen i Jammerbugt Kommune og borgmester Mogens Christen Gade deltog i markeringen.

Omdannelse af Jernbanetorvet og Jernbanegade er en del af den masterplan, der er udarbejdet for Brovst by.

”Vi ønsker at udvikle Brovst midtby, så den fortsat er attraktiv for borgere og erhvervsdrivende. De løsninger, som styregruppen har været med til at finde frem til, kommer helt sikkert til at skabe bedre forudsætninger for liv på Jernbanetorvet i Brovst. Jeg ser frem til at se det færdige resultat i maj”, udtaler borgmester Mogens Christen Gade.   

Når Jernbanetorvet og Jernbanegade i Brovst står færdigt, vil området have et aktivt bytorv med plads til leg, ophold, arrangementer og fællesskab.

Projektet forventes at stå klar ultimo maj 2021, og projektprisen er kr. 2.100.000, -

 

Se her...

Corona - Hvad betyder det for dig i Jammerbugt Kommune?

Corona - Få overblik over situationen

Symptomer og hvordan du kan forebygge smitte

coronasmitte.dk

coronasmitte.dk: Coronavirus/covid-19 i Danmark

Sundhedsstyrelsens vejledninger

Ofte stillede spørgsmål og svar om Corona

Følg kommunalbestyrelsesmøderne

Genbrugspladserne er åbne

Læs mere på derforjammerbugt.dk

Fang rotten med musen

Anmeld rotter

Den Digitale Hotline 7020 0000