Ekstra personale og flere konsulationsrum i Brovst

Mens renoveringen af lægehuset i Fjerritslev står på frem til 1. marts, er antallet af konsultationsrum udvidet i Falck Lægehus i Brovst. Det samme gælder for personalegruppen, der bl.a. er udvidet med en del af personalet fra Fjerritslev Lægehus.

Renoveringen af Lægehuset på Aggersundvej i Fjerritslev går som planlagt, og borgere i Fjerritslev kan forsat se frem til, at lægehuset vil være klar til at tage imod dem fra 1. marts.

I perioden frem til marts kan patienter fra Fjerritslev midlertidigt aftale konsultationer hos Falck Lægehus i Brovst. Og det kræver mere personale og flere konsultationsrum. Derfor er der i perioden taget ekstra lokaler i brug i Falck Lægehus i Brovst ligesom ekstra læger, sygeplejersker og lægesekretærer er på arbejde.

”Vi arbejder på højtryk for, at alt skal komme på plads. Og vi glæder os til, at borgere kan komme til praktiserende læge nær deres bopæl i det nyrenoverede lægehus på Aggersundvej 3 hurtigst muligt. Vi forstår, det påvirker borgerne, men heldigvis kan de se frem til en god løsning i det tidlige forår”, fortæller borgmester Mogens Christen Gade.

Fast personale
Den ekstra bemanding i Brovst består bl.a. af sekretærer og sygeplejersker, der følger med tilbage til Fjerritslev, når Lægehuset genåbner. Der er også tre ekstra læger ansat, hvoraf den ene følger med til Fjerritslev 1. marts.

Adressen for den midlertidige konsultation i Brovst er: Falck Lægehus Brovst, Sygehusvej 6, 9460 Brovst, Tlf.: 7370 8910.

Arbejder også på løsning i Aabybro
Flere steder i Jammerbugt Kommune er der mange borgere pr. læge. Derfor arbejder kommunen ihærdigt på at finde løsninger. Bl.a. i Aabybro og Pandrup, hvor der er også er rift om konsultationstiderne.

”Vi bestræber os på, at borgere ikke kommer i klemme, selv om der er mangel på læger. Det ligger kommunalbestyrelsen meget på sinde at arbejde på at få lægedækningen i hele kommunen sikret. Derfor er vi lige nu i forhandlinger med en privat aktør om at drive klinik i Aabybro og Pandrup”, udtaler Mogens Christen Gade.

Forhandlingerne med den private aktør forventes at være på plads i løbet de næste måneder.