DrengeStedet: Et tilbud for drenge mellem 13-18 år

Jammerbugt Ungdomsskole er klar med et spritnyt og spændende projekt ved navn Drengestedet. Projektet er til unge drenge i 13-18 års alderen, der savner drengevenner og som måske bruger lidt for meget tid foran computeren.

Drengestedet er netop startet i januar 2018, og er et tilbud til drenge, der har lyst til at få gode og sjove oplevelser med andre jævnaldrende drenge i trygge rammer.

I Drengestedet bliver der arrangeret forskellige spændende aktiviteter med fokus på samarbejde og kommunikation, som enten foregår i klubben, eller som er ud af huset. Eksempler på aktiviteter i Drengestedet er fx mountainbike, klatring, boldspil, e-sport, kano, fiskeri og brætspil. Mange aktiviteter vil også arrangeres i samarbejde med drengene.

DrengeStedet har lokaler i DGI-huset i Aabybro, som vil fungere som Drengestedets base. Her mødes drengene hver mandag i tidsrummet 16.30 – 19.00. Interesserede dreng kan tage kontakt til Morten Hansen på tlf. 41911149, han er koordinater på DrengeStedet. Der er flere informationer om Drengestedet på Ungdomsskolens hjemmeside: www.ungjam.dk.

Tilbuddet er en pendant til Pigezonen, som er et af ungdomsskolens andre populære tilbud.