Attraktive parcelhusgrunde til salg i Pandrup

Ni nye parcelhusgrunde er netop udbudt til salg i Pandrup på Jacobsvej i Jammerbugt Kommune. Grundene ligger i nær afstand til den kommende skole i Jetsmark.

Større grunde er ofte et ønske blandt købere af parcelhusgrunde i kommunen. Derfor udbyder Jammerbugt Kommune nu ni grunde fra hele 1.321 m2 til 1.747 m2. 

Grundene er beliggende i den sydvestlige del af Pandrup med stiforbindelse mod bymidte og tæt på både idrætsfaciliteter og den planlagte nye skole i Jetsmark.

 Som sædvane har været ved de sidste mange udbud af grunde i Jammerbugt Kommune, er grundene udbudt til højstbydende med en minimumspris på 350 kr./m2. Bud på en eller flere grunde skal afleveres på en særskilt tilbudsblanket, som skal være Jammerbugt Kommune i hænde senest tirsdag den 23. oktober 2018 kl. 10.00, Toftevej 43, 9440 Aabybro.

De nærmere vilkår og forhold for udbuddet er beskrevet i salgsbetingelser. Ligesom du kan læse lokalplanen og jordbundsundersøgelsen for udstykningen.

Køb af grund efter udbuddet
Hvis de ni grunde ikke er solgt ved budrunden, vil kommunalbestyrelsen lave en fast pris pr. m2, og herefter vil være muligt at købe de resterende grunde.

Læs mere om de gode grunde til at vælge at bo i Pandrup på www.derforjammerbugt.dk.