Sikker mail til Jammerbugt Kommune

Hvis du som borger eller virksomhed skriver personlige eller fortrolige oplysninger til Jammerbugt Kommune, skal du gøre det sikkert med Digital Post.

Vi har samlet informationer om, hvordan Jammerbugt Kommune håndterer driften af de områder, som vi må og skal opretholde. Du finder siden her: https://www.jammerbugt.dk/kommunen/coronavirus/hvad-betyder-det-for-dig/. Siden opdateres løbende.

Send sikker mail som:

Borger

Hvis du er borger i kommunen og kontakter os med personfølsomme oplysninger, SKAL du logge ind på Digital Post via www.borger.dk og sende sikker post fra den digitale postkasse.

Er du fritaget fra Digital Post, skal du møde personligt op i Borgerservice (åbningstider) eller sende oplysningerne med almindelig post til: Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro.

Læs mere om den digitale postkasse

Virksomhed og myndighed

Som virksomhed/myndighed kan du sende krypteret og sikkert via e-mail/tunnelmail.

Kontakter du os som virksomhed, kan du sende sikker email til sikkerpost@jammerbugt.dk. Det kræver, at du/din virksomhed har et NemID medarbejdersignatur – det kan bestilles her, hvis din virksomhed ikke allerede har det. Du kan også kontakte os via www.virk.dk.

Direkte adressering/Tunnelmail
Myndigheder, som har en sikker e-mailløsning, der understøtter direkte adressering/tunnelmail, kan sende sikkert ved at angive slutmodtageren af den sikre mail og sende denne sikkert.

Understøtter din/jeres sikre mailløsning direkte adressering/tunnelmail, kan der sendes sikkert til alle adresser der ender på @jammerbugt.dk

Send signeret og krypteret
Myndigheder, som har en sikker mailløsning der ikke understøtter direkte adressering/tunnelmail, skal sende sikkert ved at sende signeret og krypteret til sikkerpost@jammerbugt.dk.

Husk at angive afdeling og gerne (sagsbehandlerens) navn på modtageren i emnefeltet.

Jammerbugt Kommune 
Toftevej 43
9440 Aabybro
Tlf.: 72 57 77 77
Fax 72 57 88 88
raadhus@jammerbugt.dk