Logo

Jammerbugt Kommune har et logo, som forskellige aktører kan bruge. Logoet består af Jammerbugt Kommunes våbenskjold og navnetræk og er vores officielle stempel.

Jammerbugt Kommune logo
Jammerbugt Kommunes logo
(PNG) (EPS) (PDF)

Logoet, våbenskjoldet og navnetrækket skal altid gengives i de rigtige farver, proportioner og korrekt respektafstand (plads omkring). Du kan finde retningslinjerne for brugen af kommunens logo og de forskellige andre designelementer i vores designmanual.

Hvis du har behov for at få logoet i andre formater, farver eller opsætninger, kan du kontakte kommunikationsafdelingen.

Rettigheder til Jammerbugt Kommunes logo

Jammerbugt Kommunes logo er et af vores vigtigste kendetegn og vores officielle stempel. Vi bruger det på materiale, hvor kommunen er afsender – for tydeligt at understrege, at vi er afsendere. Derfor kan vi ikke give lov til, at logoet benyttes af anden part til kommercielle formål, da det sætter tvivl om kommunens troværdighed, og hvem afsender er.

Vi tillader brug af Jammerbugt Kommunes logo ved arrangementer, projekter mv., som kommunen deltager i, støtter eller lignende, da vi her ønsker at vise kommunes lokale støtte. Virksomheder, organisationer mv., der ønsker at benytte Jammerbugt Kommunes logo i deres markedsføring, skal indgå en aftale med Jammerbugt Kommune.

I den forbindelse gælder følgende regler:

  • Jammerbugt Kommunes logo må ikke tilføjes andre grafiske elementer eller ændres i farve og form (se retningslinjer i designmanualen)
  • Logoet må kun anvendes sammen med arrangørens eget logo eller navn og må ikke være mere fremtrædende end disse.
  • Logoet må ikke anvendes som vildledende reklame, eksempelvis som tegn på, at Jammerbugt Kommune fremhæver et projekt frem for andre eller som garant for et arrangement
  • Logoet må ikke anvendes til formål, aktiviteter eller arrangementer, som er uforenelige med Jammerbugt Kommune
  • Logoet kan ikke benyttes til at fremme et kommercielt formål

Kommunikation:

Kommunikationskonsulent
Marianne Bue Lønskov
Tlf.: 72 57 73 99
mbl@jammerbugt.dk

Digital Kommunikation
Tonie Horsens
Tlf.: 72 57 74 04
thr@jammerbugt.dk

Grafik
Nynne Lykke Christensen
Tlf.: 72 57 74 65
nly@jammerbugt.dk