Generel information

Det er stadig nødvendigt at begrænse smitten med coronavirus.

Jammerbugt Kommune følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til smitte og forebyggelse. Og vi arbejder intenst for at sikre, at vi følger de seneste anbefalinger, blandt andet i samarbejde med Kommunernes Landsforening.

Information samlet ét sted
Vi har samlet generelle informationer om, hvordan Jammerbugt Kommune håndterer driften. Den finder du her: https://www.jammerbugt.dk/kommunen/coronavirus/hvad-betyder-det-for-dig/. Siden opdateres løbende.
Ved tvivlsspørgsmål, så kontakt kommunens hovednummer på tlf.: 7257 7777.

Aflysninger af møder og arrangementer
For at mindske risikoen for smitte, aflyses større møder og arrangementer. Vi har samlet en liste med de aflyste eller udsatte arrangementer, som kommunen er arrangør af her: https://www.jammerbugt.dk/kommunen/coronavirus/aflysteudsatte-arrangementer/. Den opdateres løbende, ligesom vi vil lave opslag på kommunens facebook-side om aflysningerne, så de kommer bredest muligt ud.

Administrationsbygningerne i Aabybro, Brovst, Fjerritslev og Pandrup er åbne som sædvanligt. Kommunens omstilling er åben alle dage på sædvanlig vis på tlf.: 7257 7777.

Generel information om corona
På hjemmesiden: www.coronasmitte.dk har de danske myndigheder samlet alle informationer om coronavirus/covid-19. Her kan du læse den generelle udvikling for coronavirus og tiltag. Hvis du ikke finder svar her, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på 7020 0233.