Generel information

Det er nødvendigt at begrænse smitten med coronavirus, og derfor følger vi regeringens beslutning om, at alle offentlige ansatte i størst muligt omfang arbejder hjemmefra fra fredag 13. marts 2020.

Mange borgere er i kontakt med kommunen eller afhængige af kommunens hjælp og støtte i dagligdagen. Alle borgere vil få direkte besked fra de institutioner eller afdelinger, de har daglig kontakt til med konkret information om status.

Jammerbugt Kommune følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til smitte og forebyggelse. Og vi arbejder intenst for at sikre, at vi følger de seneste anbefalinger, blandt andet i samarbejde med Kommunernes Landsforening.

Information samlet ét sted
Vi har samlet generelle informationer om, hvordan Jammerbugt Kommune håndterer driften. Den finder du her: https://www.jammerbugt.dk/kommunen/coronavirus/hvad-betyder-det-for-dig/. Siden opdateres løbende.
Ved tvivlsspørgsmål, så kontakt kommunens hovednummer på tlf.: 7257 7777.

Aflysninger af møder og arrangementer
For at mindske risikoen for smitte, aflyser vi alle borgerrettede møder og arrangementer – det gælder blandt andet: LUP-møder, fælles vandringer osv. Vi har samlet en liste med de aflyste eller udsatte arrangementer, som kommunen er arrangør af her: https://www.jammerbugt.dk/kommunen/coronavirus/aflysteudsatte-arrangementer/. Den opdateres løbende, ligesom vi vil lave opslag på kommunens facebook-side om aflysningerne, så de kommer bredest muligt ud.

Administrationsbygningerne i Aabybro, Brovst, Fjerritslev og Pandrup er lukket fra fredag 13. marts. Kommunens omstilling er åben alle dage på sædvanlig vis på tlf.: 7257 7777.

Ved uopsættelige henvendelser til Borgerservice kan du ringe på tlf. 7257 7777 for at aftale møde for personlig betjening.  

Generel information om corona
På hjemmesiden: www.coronasmitte.dk har de danske myndigheder samlet alle informationer om coronavirus/covid-19. Her kan du læse den generelle udvikling for coronavirus og tiltag. Hvis du ikke finder svar her, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på 7020 0233.