Genstartsfestival

Vær med til fejringen af genstarten af vores kultur- og foreningsliv med en lokal folkefest under åben himmel!

Endelig kan Jammerbugt Kommunes mangfoldige kultur- og foreningsliv genåbne og byde velkommen tilbage til alle. Det fejrer vi i Jammerbugt Kommune med fire lokale genåbningsevents under åben himmel - arrangeret af lokale foreninger og Jammerbugt Kommune, hvor vi sammen skal kickstarte, støtte og genforenes med vores brede pallette af kultur- og fritidstilbud.

Jammerbugt Kommunes genstartsfestival er en del af den landsdækkende festival ”100 dage med kultur og idræt”, støttet af Slots- og Kulturstyrelsen, som på 100 dage fra 1. juli 2021 til og med 30. september 2021 markerer genåbningen af kultur- og idrætslivet i hele landet. 

Genstartsfestivalen består af fire folkelige, kombineret oplevelsesruter og motionsløb i Jammerbugt Kommunes fire største byer:

Fjerritslev – Torsdag 19. august 2021 (ved Torvet, Fjerritslev)

Pandrup – Tirsdag 24. august 2021 (Ved Sparekassetorvet Pandrup)

Brovst – Tirsdag 7. september 2021 (Ved Jernbanegade, Brovst)

Aabybro – Tirsdag 14. september 2021 (Ved DGI-Huset, Aabybro)

Du kan deltage gratis i alle events under Genstartsfestivalen. Der vil være følgende distancer at tilmelde sig, til hvert event i de fire byer:

  • 10 km run (med tidtagning)
  • 5 km run (med tidtagning)
  • 5 km walk
  • 1 mile walk (1,6 km)

Tilmelding sker via: https://www.sportstiming.dk/event/9264 

Ruterne markeres af den lokale løbeklub og vil tage form som en oplevelsesrute. Langs ruten vil man få mulighed for at opleve de mange kultur- og fritidstilbud, som lokalområderne har at byde på. Det er bl.a. oplevelser som lyden af lokale bands- og musikfællesskaber, aktiviteter udøvet af lokale spejdere, opvisning af den lokale idrætsforening og mange flere oplevelser.

Når du kommer i mål, kan du møde de lokale forenings- og kulturaktører i forenings- og kulturbazaren og få en snak om, hvordan du kan være med i fællesskabet – eller hvordan du kan være med til at støtte de lokale fællesskaber. Forenings- og kulturbazaren er åben fra kl. 17.00 og den lokale handelsstandsforening sørger for god stemning i gaderne.

Program

Fra kl. 16:30       Nummerudlevering

Kl. 17:00            Velkomst v/ Formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget
                          Helle Bak Andreasen

Kl. 17:10            Fællessang

Kl. 17:15            Løbsstart og lokale kultur- og foreningsindslag

Kl. 20:00            Tak for i aften

For spørgsmål specifikt vedr. tidtagning og/eller tilmelding, kontakt Bevæg Dig For Livet løbekonsulent David Møller på tlf.: 40269874 / David.Moeller@dgi.dk

Kontakt

René M. Jørgensen
Foreningsudviklingskonsulent

Tlf.: 4191 2062
rmj@jammerbugt.dk 

 

Anne Kristensen
Fritidskonsulent

Tlf.: 4191 2064
aki@jammerbugt.dk

Tilmeld dig til Genstartsfestival her

https://www.sportstiming.dk/event/9264