Idéhøring - udvidelse af husdyrbrug

Jammerbugt Kommune er myndigheden, der skal godkende etablering og udvidelse af de store husdyrbrug (§16a i Husdyrbrugloven). En del af denne beslutningsproces er at inddrage offentligheden tidligt.

Nederst på denne side kan du se tidligere idehøringer i Jammerbugt Kommune. Siden 1. november 2016, er alle idehøringer vedr. udvidelse af husdyrbrug blevet offentliggjort på portalen Digital Miljøadministration (DMA). Du kan finde det via linket i højre side.

Vejledning til DMA-portalen: Når du klikker på linket til højre, kommer du ind på portalen Digital Miljøadministration – DMA. Her vælger du ”Offentliggørelser” og under myndighed ”Jammerbugt Kommune”, og klikker på ”Søg”. Herefter vil du se en liste med virksomhederne i alfabetisk rækkefølge.

For at læse dokumenterne skal du bruge Adobe Reader. Hvis du ikke har installeret programmet på din computer, kan du downloade det fra linket i højre side.

Alle interesserede opfordres til at indsende forslag, ideer og bemærkninger til projektet eller til emner, der ønskes belyst i forbindelse med behandling af ansøgningen. De bidrag, som Jammerbugt Kommune modtager, vil indgå ved behandling af projektet. Der kan anmodes om at få tilsendt en kopi af kommunens udkast til miljøgodkendelse, når dette foreligger.

Bemærkninger til projektet og anmodning om modtagelse af en kopi af udkast til miljøgodkendelse sendes til Jammerbugt Kommune.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Vækst- og Udviklingsforvaltningen
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 77 77
vu@jammerbugt.dk

Plan og miljø - landbrug
landbrug@jammerbugt.dk