You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Forslag til Masterplan for Nørhalne

Type: Planer Område: 9430 Vadum Høringsfrist: 25.05.2023 Lagt online: 28.04.2023

Forslag til Masterplan for Nørhalne

Kommunalbestyrelsen har på deres møde den 27. april 2023 vedtaget Forslag til Masterplan for Nørhalne, og fremlægger derfor planen for offentligheden i 4 uger. Planen vil være tilgængelig på hjemmesiden fra den 28. april 2023.

Forslag til Masterplan for Nørhalne ses her.

Hvis du har bemærkninger til planen, vil vi gerne høre fra dig. Kommentarer og ændringsforslag til Masterplanen skal udformes skriftligt og være modtaget af kommunen senest den 25.maj 2023 på adressen:

Jammerbugt Kommune
Toftevej 43
9440 Aabybro
eller på e-mailadressen: plan@jammerbugt.dk

Forslag til Masterplan
Formålet med Masterplanen er at få skabt overblik over byen og samtidig sikrer, at nye udviklingsprojekter indpasses i helheden. I planen fastlægges planlægningsprincipper for byens fremtidige udvikling med fokus på det strategiske og helhedsorienteret perspektiv.

Nørhalnes planprincipper strækker sig over fem overordnede temaer, herunder; Byens identitet, Byens nye behov, Byens sammenhold og fællesskab, Byens grønne områder og Byens infrastruktur og mobilitet.

Masterplanen skal endelig være grundlaget for igangsættelse af nye projekter i byen, som er med til at understøtte Nørhalnes rolle som bosætningsby, der kan tiltrække nye borgere til Jammerbugt Kommune.

Byvandring
Som en del af offentliggørelse af Forslag til Masterplan er det vigtigt for os at høre din mening.

Jammerbugt Kommune inviterer derfor dig og en række andre udvalgte lokale ildsjæle på en byvandring, for sammen at tage en snak om planen for den fremtidige udvikling af Nørhalne.

Byvandringen afholdes den 11. maj 2023 fra kl. 17 til 19.00, og vi mødes ved Nørhalne Forsamlingshus. Arrangementet slutter ved Nørhalne Skole, hvor der vil være en let forplejning med sandwich og drikkevare.

Du kan tilmelde dig byvandringen, samt finde yderligere information om arrangementet her:  https://raadhusjammerbugt.nemtilmeld.dk/401/


Tilmelding skal ske senest tirsdag d. 9. maj kl. 12, så vi kan bestille nok mad.