Er mit barn ikke berettiget til et skolebuskort kan der være følgende mulighed

Hvis der kører en NT bus på strækningen, kan forældrene selv købe buskort-rejsekort på Nordjyllands Trafikselskabs hjemmeside. Se link i højre side.

Der kan med fordel benyttes Flex-tur igennem NT. Ring 99 34 11 34. Se link til Nordjyllands Trafikservice i højre side for nærmere information.

Hvis du ønsker, at dit barn skal køre med den kommunale skolebus, kan du se en oversigt over de kommunale skolebusser på siden Køreplaner 2019-2020.

Forløbet af de enkelte ruter ændres ikke (en rute er ofte forskellig på hver afgang, fordi de udelukkende er planlagt efter bopælen for de kørselsberettigede elever, som har fri på netop dette tidspunkt)

For at eleverne kan blive kørt med taxa, gælder særlige regler og barnet skal være registreret igennem Kørselskontoret.

Hvor kan jeg klage over en afgørelse?

Du kan sende en skriftlig klage til adressen:

Børne- og Familieforvaltningen
Toftevej 43
9440 Aabybro
Att. Kørselskontoret
Al henvendelse til kommunen der indeholder personfølsomme oplysninger, skal sendes som sikker post gennem Borger.dk eller e-Boks.

Kørselskontoret

Telefontid: 08.00 - 12.00