Kørselskontoret

Kørselskontoret varetager planlægning af kørsel i Jammerbugt Kommune.

På baggrund af udviklingen af coronavirus (COVID-19) og myndighedernes kamp for at bremse smittespredningen er der her information vedr. kørsel til nødpasning i institutioner, akutte lægebesøg, m.m.

Som udgangspunkt er alt fast taxakørsel sat i pause fra mandag d. 16. marts til og med mandag d. 13. april 

Dog er der følgende forbehold:

Nødpasning:

For børn og elever, der er visiteret til taxakørsel og som i perioden har behov for nødpasning, vil der fortsat være kørsel.  Kørsel skal bestilles hos Kørselskontoret på tlf. 41 91 24 10 i åbningstid, som fremgår nedenfor.


NT’s lokalruter:
Kørselskontoret i Jammerbugt Kommune har i denne Corona-virus tid - valgt at lukke NT’s lokalruter ned og indtil skolerne åbner igen.

Følg med på Nordjyllands Trafikselskabs hjemmeside: https://www.nordjyllandstrafikselskab.dk/

 

Der henvises i stedet til FLEXTUR, som kan bestilles på https://www.nordjyllandstrafikselskab.dk/Flextrafik/Flextur eller på 99 34 11 34.


Fribefordring til læge og speciallæge.
Det er lægerne, der vurderer, hvilke borgere der må få akutte tider i lægeklinikkerne.  De borgere, der har kørselsbevilling kan bestille taxakørsel til akutte lægebesøg.  Kørselskontoret kan kontaktes på 72 57 72 00 i åbningstiden, som fremgår nedenfor. 

Der henstilles til, at ingen syge eller passagerer, der føler sig syge benytter taxakørsel. Dette af hensyn til at forebygge smittespredningen over for bl.a. chauffører og andre borgere.

 

Kørselskontorets åbningstid frem til d. 13. april - kun hverdage:

Mandag-Onsdag kl. 8.00 – 15.30

Torsdag kl. 8.00 – 17.00

Fredag kl. 8.00 – 13.00

 

Med venlig hilsen

Kørselskontoret

 

Kontakt

Kørselskontoret

Tlf. 41 91 24 10
Telefontid: 08.00 - 12.00

Link

Hvordan skriver jeg en sikker besked til Kørselskontoret