Samtale om alkohol eller stoffer

Tag imod en gratis samtale hvis du ønsker at tale om dit forhold til rusmidler, eller du oplever problemer på grund af dit forbrug af alkohol eller stoffer, kan du få gratis rådgivning og behandling.

Det kan være, at du oplever problemer i familien, på arbejdet, fysisk eller psykisk. Du kan f.eks. opleve, at du sover dårligt, mangler overskud i hverdagen, har konflikter med venner, kolleger og familie eller tit bliver syg. 

Du kan henvende dig til Rusmiddelskonsulent Charlotte Brams på tlf. 7257 7684, og du kan også være anonym, hvis du ønsker det. 

Pårørende
Som pårørende til en der har et problematisk forbrug af alkohol eller stoffer, opstår der nemt bekymringer og frustration over den situation den enkelte og hele familien befinder sig i. Som pårørende, kan du kontakte vores Rusmiddelkonsulenter, som kan give dig gratis vejledning og rådgivning. 

Sådan kommer du i behandling
Der er behandlingsgaranti, og det betyder, at du har ret til et behandlingstilbud senest 14 dage efter, at du har henvendt dig. I samarbejde med dig finder vi ud af, hvad der er det bedste tilbud til dig.  For at kunne komme i behandling, skal der forinden have været en samtale med rusmiddelkonsulenterne, som hjælper med at finde det rette tilbud.

Hvilke tilbud er der
De forskellige tilbud kan være individuelle samtaler, gruppesamtaler eller døgnbehandling. 

Den ambulante behandling varetages af Rusmiddelscenter Jammerbugt, hvor behandlingen typisk er individuelle samtaler, men også kan indebære gruppebehandling, psykologundersøgelse eller psykolog samtale.

Hvilken behandling der tilbydes, afhænger af din situation, ønsker og tidligere erfaring med behandling, og behandlingens varighed og indhold tilpasses efter dine behov.  Behandling for alkohol og stofmisbrug, er gratis for dig. I forbindelse med døgnbehandling kan du blive opkrævet egenbetaling til kost og logi. Egenbetalingen udregnes på baggrund af dine indkomstforhold og økonomiske forpligtigelser til egen bolig. 

Kontakt
Når du henvender dig for rådgivning eller med et ønske om behandling, vil du i første omgang møde Rusmiddelkonsulent Charlotte Brams (telefon 7257 7684, chb@jammerbugt.dk), som er klar til at hjælpe dig, når du ringer. Hvis du visiteres videre til samtaleforløb møder du enten: 

  • Behandler Bente Lendal (tlf.: 4191 2067)
  • Jeanett Davids (tlf.: 4191 2066)

Afdelingsleder for området er konstitueret leder Gitte Kjeldgaard (tlf. 4191 2276).

Links

Sundhedsafdelingens rusmiddelskonsulent

Charlotte Brams
E-mail: chb@jammerbugt.dk
Tlf: 7257 7684

sundhed.dk

Find oplysninger på sundhed.dk.