LEC pakke

I 2012 søgte Brovst Skole om midler til en LEC (LEGO Education Center) pakke fra LEGO.

Brovst Skole vil gerne fremme undervisning og information omkring nødvendigheden af alternativ energi, herunder vindenergi. Energinet.dk gav dem tilsagn om tilskud i maj 2012.

LEC pakken er specielt velegnet i forbindelse med undervisningen i natur/teknik, matematik, fysik/kemi og tværfaglige projekter. På Brovst Skole bliver det primært brugt i de naturvidenskabelige fag og i energiundervisningen. Formålet er at engagere, motivere, udvikle og begejstre eleverne. Desuden er formålet at lære dem om problemløsning – hvordan man kan bygge noget som svar på et spørgsmål eller løsning på et projekt.

Brovst Skole har både valgt pakker, der omhandler Videnskab & Teknologi og Robotteknologi. I videnskab og teknologi-pakken kan eleverne eksperimentere med vedvarende energi og med generering og lagring af energi. Eleverne finder veje og ideer til at begrænse CO2-udslippet. Pakken med robotteknologien kan bruges til at komme i gang med enkel robotteknologi. Der åbnes mulighed for læring og integration af it i en lang række projekter og emner. Eleverne kan benytte softwaren til at programmere de robotter og maskiner, de udvikler, med de tilhørende intelligente LEGO klodser.

Link til rapport om brugen af LEC pakke i pdf-fil

Kontakt

Vækst- og Udviklingsforvaltningen
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 77 77
vu@jammerbugt.dk

Forvaltningsservice
Arendse Dahlstrøm-Kronborg
Tlf. direkte: 72 57 76 68
ada@jammerbugt.dk

Nyttige links

Download Adobe Reader