Aktuelt fra Jobcenter Jammerbugt

Her kan du læse om, hvad der er aktuelt i Jobcenter Jammerbugt

Jobcenter Jammerbugt

Beskæftigelsesindsatsen er delvist genåbnet fra den 15. april 2021, dog fortsat med en række restriktioner og forbehold.

Det betydet bl.a., at Jobcenter Jammerbugt holder lukket for personlig betjening. Dette gælder foreløbig frem til og med den 13. juni 2021.

Du skal som borger derfor ikke henvende dig personligt på Jobcenteret. Hvis du har en aftalt tid/eller et møde vil din rådgiver kontakte dig pr. telefon eller digitalt.

Beskæftigelsesindsatsen er ikke længere delvist suspenderet og derfor er der nu atter mulighed for at iværksætte virksomhedspraktikker, vejledning og opkvalificering samt nytteindsats. Hvis din rådgiver vurderer, at det er relevant for dig, vil du blive kontaktet.

Yderligere information kan findes på STARs (Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering) hjemmeside: https://star.dk/

Du anbefales i perioden at holde dig løbende orienteret om de udmeldinger, der kommer fra officiel side.

Til virksomhederne i Jammerbugt Kommune

Jobcenter Jammerbugt tilbyder hjælp til formidling af midlertidig arbejdskraft mens medarbejdere bosiddende i andre kommuner er hjemsendte.

Ud over at stå parate med et beredskab til virksomheder, der henvender sig, er Jobcenter Jammerbugt samtidigt opsøgende i forhold til situationer med rekrutteringsbehov, der opstår.

Jobcenteret kan ligeledes være behjælpelige med beskæftigelsesmæssige spørgsmål under nedlukningen, herunder fx også spørgsmål om arbejdsfordeling.

Kontakt Jobcenter Jammerbugt

Tlf. 7257 8990

Nedenfor har vi samlet et udvalg af de hotlines og myndigheder, der kan hjælpe med information under nedlukningen.

Søg information på Virksomhedsguiden:

På Erhvervsstyrelsens infoside www.virksomhedsguiden.dk kan du holde dig ajour om de nyeste informationer om coronakrisen. Bl.a. konkrete svar på hvornår og hvordan de forskellige hjælpepakker kan søges.

Erhvervshus Nordjylland:

Nordjysk hotline hvor virksomheder kan få hjælp https://ehnj.dk/corona-beredskab

National hotline Har du konkrete spørgsmål vedr. den nuværende Coronasituation og den nordjyske nedlukning?  Kontakt Erhvervsstyrelsens hotline Tlf.: 7220 0034