Aktuelt fra Jobcenter Jammerbugt

Her kan du læse om, hvad der er aktuelt i Jobcenter Jammerbugt

Genåbning af Jobcenter Jammerbugt

Jobcenter Jammerbugt, Borgervænget 12, Brovst og Ungeenheden, Teknologiparken 1, Aabybro holder igen fysisk åbent fra mandag den 23. november 2020.

Møder og samtaler vil dog fortsat blive afholdt telefonisk og digitalt i videst muligt omfang, ud fra et forsigtighedsprincip.

Hvis du har behov for at møde fysisk frem, bedes du være opmærksom på at der skal bæres mundbind, med mindre du af helbredsmæssige årsager, ikke har mulighed for det.

Til virksomhederne i Jammerbugt Kommune:

Myndighederne har lempet restriktionerne i de syv berørte kommuner i Nordjylland, hvilket betyder, at restriktionen om nedlukning af de 7 kommuner er ophævet.

Myndighedernes tiltag i forsøget i på at begrænse spredningen af corona-virus rejser mange spørgsmål for virksomhederne.

Jobcenteret kan være behjælpelige med beskæftigelsesmæssige spørgsmål gennem corona-situationen, herunder fx også spørgsmål om arbejdsfordeling.

Kontakt Jobcenter Jammerbugt

Tlf. 7257 8990

Nedenfor har vi samlet et udvalg af de hotlines og myndigheder, der kan hjælpe med yderligere information.

Søg information på Virksomhedsguiden:

På Erhvervsstyrelsens infoside www.virksomhedsguiden.dk kan du holde dig ajour om de nyeste informationer om corona-krisen. Bl.a. konkrete svar på hvornår og hvordan de forskellige hjælpepakker kan søges.

Erhvervshus Nordjylland:

Nordjysk hotline hvor virksomheder kan få hjælp https://ehnj.dk/corona-beredskab

National hotline
Har du konkrete spørgsmål vedr. den nuværende Coronasituation?
Kontakt Erhvervsstyrelsens hotline
Tlf.: 7220 0034

Indenfor normal åbningstid kan du tage direkte kontakt til din jobcenterrådgiver på telefon. Du kan også sende din rådgiver en mail.

Indenfor normal åbningstid kan du kontakte ydelseskontoret på følgende telefonnumre:

Enkeltydelse og integrationsydelse: 72 57 72 68

Sygedagpenge: 72 57 72 47

Fleksydelse og Ledighedsydelse: 72 57 72 63

Uddannelseshjælp, kontanthjælp og revalideringsydelse: 72 57 77 13

Jobcenteret opdaterer løbende nyheder relateret til Corona/Covid-19 under menupunktet "Jobcenter" på: siden https://www.jammerbugt.dk/kommunen/coronavirus/hvad-betyder-det-for-dig/