Rapport fra stedet

Nu kan du hjælpe kommunen med at rapportere huller i vej, ødelagte skilte, skader på fortov, stoppede regnvandsriste eller manglende afstribning.

Rapport fra stedet er en kommunens selvbetjeningsløsning med tilhørende app, hvor borgerne kan meddele kommunen, hvor der f.eks. er huller i vejen eller hvor der er vækst af bjørneklo. 

App'en og selvbetjeningsløsningen er et godt værktøj, der gør det lettere for borgerne at foretage indberetninger til kommunen. Desuden får kommunen en nøjagtig stedbestemmelse af indberetningen og kan nemmere og hurtigere reagere på borgerhenvendelsen.

Det tekniske setup bag løsningen og app'en, bygger på et kommunalt samarbejde mellem en række kommuner, hvor kommunerne i fællesskab udvikler og laver forskellige tiltag.

Send din henvendelse på:

www.rapportfrastedet.dk

Du kan også gå ind på App store (iPhone/iPad) eller Play Butik (Android) for at downloade app'en til ens smartphone eller tablet, brug søgeordet "rapportfrastedet". Brug evt. links til højre.

Systemet bag bygger på det nyeste HTML kodesprog, html5, der indtil videre understøttes til fulde af Chrome. Det forventes at de resterende browsere opdateres til også at anvende html5 indenfor kort tid.

Hent Rapport fra stedet Google play

Hent rapport fra stedet App store

 Billede af qr kode     Billede af or-kode