Dagpleje

Når du skal skrive dit barn op til dagpleje skal du logge på med dit NemID på Digital Pladsanvisning.

Vi har samlet informationer om, hvordan Jammerbugt Kommune håndterer driften af de områder, som vi må og skal opretholde. Du finder siden her: https://www.jammerbugt.dk/kommunen/coronavirus/hvad-betyder-det-for-dig/. Siden opdateres løbende.

Dagpleje er for børn i alderen 0 – 2 år (dit barn kan starte i dagpleje fra 26 uger). Skriv dit barn op til dagpleje på Digital Pladsanvisning.

Pladsanvisningen kontakter dig 2-3 måneder før behovsdato, hvor du bliver tilbudt besøg hos 1 - 2 dagplejere. 

I dagpleje tilbyder vi fuldtidsplads eller en 30 timers plads i forbindelse med barsel. Se mere om 30 timers plads i forbindelse med barsel.

Taksten for dagpleje kan du se her. Der betales månedsvis i 11 måneder – juli er betalingsfri. Der kan bevilges økonomisk friplads, som du kan søge på Digital Pladsanvisning.

Der ydes søskendetilskud hvis du har mere end et barn i pasning.

Hvis du ønsker at udmelde dit barn skal det ske på Digital Pladsanvisning. Se mere om udmelding her.

dagplejens hjemmeside kan du finde generelle oplysninger om tilsyn, dagplejepædagogik, pædagogiske læreplaner, kostpolitik m.m. og du kan finde en præsentation af den enkelte dagplejer/legestuegruppe.

 

Nedenfor ser du geografisk kort over dagplejere i Jammerbugt Kommune, Klik på kortet og læs mere om den enkelte dagplejer.

Kontakt

Børne- og Familieforvaltningen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev
Tlf.: 72 57 77 77
bk@jammerbugt.dk

Pladsanvisningen
Teamleder Tina Riis Thomsen