Salg af parcelhusgrunde – Elbæksmindevej, Biersted

Jammerbugt Kommune udbyder nu 10 attraktive beliggende parcelhusgrunde på Elbæksmindevej i Biersted.

Grundstørrelserne varierer mellem 1.000 m² og 1.300 m². Grundene er klar til overtagelse pr. 1. september 2020.

Se en oversigt over grundene her

Grundene er attraktiv beliggende i den sydlige del af Biersted, som nabo til banestien.  Via banestien er der kort afstand til skole og idrætsfaciliteter (ca. 500 m), dagligvarebutik (ca. 250 m), og under 200 m til naturområdet Den grønne kile. Endvidere er der kort afstand til Store Vildmose. Afstanden til motorvej E39 er ca. 8 min, og der er ca. 5 min til Aabybro centrum og ca. 20 min til Aalborg centrum. Aalborg lufthavn kan nås på ca. 10 min.

Grundene udbydes til salg til højstbydende og til en mindstepris på 575 kr./m².

De nærmere vilkår og forhold for udbuddet er beskrevet i følgende sagsbetingelser og relevante bilag.

Salgsbetingelser

Bilag 1 Lokalplan 28-005, Boligområde, Haldagervej, Biersted

Bilag 2 Geoteknisk rapport / jordbundsundersøgelse

Bilag 3 Skitse med mål på grundene

Bilag 4 Tilbudsblanket - Elbæksmindevej

Bilag 5 Oplysning om fortrydelsesret

Bilag 6 Erklæring – ønske om flere grunde

Udbud

Frist senest tirsdag den 11. august 2020 kl. 10.00. Bud skal afgives på særskilt tilbudsblanket og i lukket kuvert sendes/afleveres til Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro.

Grundene udbydes efter bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentlig udbud af kommunens ejendomme.

Ved køb af flere grunde

Ønskes der køb/bud på flere grunde skal særskilt blanket på ønske om flere grunde vedlægges hver tilbudsblanket.

Du kan se en præsentation af grundene og Biersted på YouTube

Læs mere om salget og flere gode grunde til at bo i Biersted på www.derforjammerbugt.dk

Jammerbugt Kommune
Toftevej 43