Salg af grunde i jammerbugt kommune

Se hvilke sgrunde, der er til salg i Jammerbugt Kommune og find grundenes størrelse og placering i kommunens grundsalgsmodul.

Vi har samlet informationer om, hvordan Jammerbugt Kommune håndterer driften af de områder, som vi må og skal opretholde. Du finder siden her: https://www.jammerbugt.dk/kommunen/coronavirus/hvad-betyder-det-for-dig/. Siden opdateres løbende.

Parcelhusgrunde

Se Jammerbugt Kommunes eget udbud af byggegrunde på kommunens grundsalgsmodul. Her kan du blandt andet se pris, størrelse og lokalplan.

Er du interesseret i eller har spørgsmål vedrørende parcelhusgrunde i Jammerbugt kommune, kan du kontakte Hanne Henriksen: hhe@jammerbugt.dk.

Se mere om private byggegrunde i kommunen

Kondemneringgrunde 

Jammerbugt Kommune har et antal grunde til salg, der er opkøbt og hvor bygningerne er nedrevet i forbindelse med kommunens kondemneringsprojekt efter Statens Indsatspulje. Disse grunde sælges til højst antagelige bud og du kan finde grundene her.

Er du interesseret i eller har spørgsmål vedrørende kondemneringsgrundene i Jammerbugt Kommune, kan du kontakte Boe Pickering: boe@jammerbugt.dk

Erhvervsgrunde

Er du interesseret i erhvervsgrunde henviser vi til Vækst Jammerbugt.

Derfor Jammerbugt

Overvejer du at flytte til Jammerbugt Kommune? Gå ind på www.derforjammerbugt.dk og se alle de skønne lokalområder, kommunen råder over og få de helt unikke fortællinger.

Kontakt

Jammerbugt Kommune
Toftevej 43
9440 Aabybro
Tlf.: 72 57 77 77
grundsalg@jammerbugt.dk

Ansvarlig for grundsalg
Hanne Henriksen
Tlf. direkte: 72 57 73 98
hhe@jammerbugt.dk

Grundsalgsmodul

Gå videre til kommunens grundsalgsmodul

(Grundsalgsmodulet kan desværre ikke ses på en iPad eller en iPhone)

Kontakt

Vækst- og Udviklingsforvaltningen
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 77 77
vu@jammerbugt.dk

Byggeteknisk medarbejder
Boe Pickering
Tlf. direkte: 72 57 73 93
boe@jammerbugt.dk