You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Legekammeraterne er lige uden for døren...

Jeg er bypige med stort B. Så da jeg mødte Jørgen, og han foreslog, at jeg flyttede hjem til ham i Pandrup, krævede det en del overtalelse. På det tidspunkt havde jeg aldrig været i Pandrup og gik ud fra, at det var en by uden noget som helst. Men jeg blev klogere. Det viste sig, at der var både skole og butikker – og huspriserne er til at forstå. Så skiftet fra livet i Aalborg var ikke så svært.

Siden har vi fået tre børn og er faldet rigtig godt til. Vi bor på den skønneste vej, hvor der er fyldt med børnefamilier. Børnenes venner er lige uden for døren, så vi ikke skal ud og køre, hver gang de har en legeaftale. Samtidig gør byens forretninger en stor indsats for at holde hjulene i gang, ligesom idrætsklubben har masser af forskellige tilbud. For eksempel går vores børn til badminton, gymnastik og fodbold.

Både min mand og jeg arbejder i Aalborg. Faktisk nyder jeg køreturen. Her kan jeg slappe lidt af og lade op. Med tre børn kan man jo godt få brug for en lille pause. Mit arbejde ligger midt i Aalborg, så når jeg har behov for lidt byliv, svinger jeg bare en tur forbi gågaden.
– Lotte Mortensen

Vi valgte Pandrup, fordi...

  • Havet kun er 8 km væk
  • Vores naboer er fantastiske
  • Her er et godt skolesystem