You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Tranum - Europas hurtigste landsby

Fordelene er åbenlyse for os der bor i Tranum. Vi har nemlig alt, hvad en børnefamilie behøver - naturlegeplads, skole, friluftsbad og gode indkøbsmuligheder.

I sommerhalvåret byder Tranum Strand vandhundene op til leg. Alt sammen i en by, der er omgivet af fantastisk nordjysk natur og en god portion frisk luft. Alligevel behøver vi ikke gå på kompromis med vores forbindelse til omverdenen. Vores internethastighed er nemlig lynhurtig – op mod svimlende 1 gigabit/s. Det gør vores by til den hurtigste landsby i Europa. Så er du en spirende iværksætter, eller en børnefamilie der bare holder af Netflix, er Tranum stedet for dig!

Fordele ved Tranum

Fra storbylejlighed til udsigtsgrund i Tranum

”Vi kommer til at bo lige ved siden af skoven, hvor vi glæder os til at gå en masse ture og finde kantareller. Her findes også et af de flotteste udsigtspunkter, jeg nogensinde har været på, hvor du kan se ud til havet"
Tilflytterhistorie Tranum

Tranum-Fosdal vandrerute

Vandreruten Tranum-Fosdal er en særdeles skøn rundtur på 11 km, der starter ved Skovlegepladsen i Tranum.

Ruten kommer op omkring Jammerbugtens højeste punkt Bavnehøj (83,4 meter over havet), og videre via Ingeborgs Bakker til Fosdalen. Tilbageturen foregår langs overkanten af Lien med gentagne storslåede udsigter over havet og det marine forland – undervejs kommer I ned i dybet i Langdalen.

Ruten er certificeret som premiumrute af Deutsches Wanderinstitut, og lever dermed op til de skrappeste krav til vandreruter i Europa. Ruten fører jer primært ad naturstier igennem landskabet.

Lokal udvikling

Se den lokale udviklingsplan (LUP) for området
Tranum