You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Blokhus-Hune - i skøn og bynær natur

Vi forstår godt, hvorfor folk holder ferie i Blokhus. Vi har nemlig en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand.

Blokhus er en levende og spændende by året rundt - med Fårup Sommerland kun 6 km væk. Et stenkast væk kan du opleve fantastisk kultur i form af Skulpturparken, eller du kan nyde de farverige blomster i Haven i Hune. Derudover er vi i Blokhus ekstra glade for aktive børnefamilier. Og vi gør alt for at værne om dem. Som en del af byens skønne klitplantage finder du Gateway Blokhus med sjove aktiviteter for hele familien. Så hop i træningstøjet og prøv vores nylagte 8 km mountainbikerute eller nyd en hyggelig stund rundt om bålet med familien.

Tæt på et blomstrende byliv

“Det er svært ikke at falde mere og mere for Blokhus. Derfor valgte min kone Bodil og jeg at flytte permanent ind i vores sommerhus for et år siden. Det er en beslutning, som vi ikke har fortrudt et eneste sekund siden.”

- Bodil og Georg, Blokhus

 

Læs hele historien her

Lokal udvikling

Se den lokale udviklingsplan (LUP) for området
Blokhus/Hune