You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Aabybro - tæt på verden

Aabybro er den største by i Jammerbugt Kommune og den er populær blandt tilflyttere. Foruden et livligt handelsliv og et stort udvalg af daginstitutioner har byen to helt ny skoler.

Aabybro har gennem de seneste år oplevet et støt stigende indbyggertal. Især børnefamilierne er glade for byen, der ligger tæt på Aalborg og samtidig har alt, hvad man skal bruge i hverdagen. 

Aabybro har et stort udvalg af både specialbutikker og dagligvareforretninger, ligesom man også finder hyggelige cafeer, bager, blomsterbutikker med mere i byen. Det er også i Aabybro at Jammerbugt Kommunes store Kultur- og Erhvervscenter ligger. Her er der flere gange om året koncerter med nogle af Danmarks populære kunstnere.

I Aabybro er der masser af plads, frisk luft og højt til himlen. Alligevel er du aldrig langt fra resten af verden. På blot et kvarter kan du nå lufthavnen og komme til både København og udlandet på kort tid. Og ellers har du mulighed for at tage en af de talrige busser, der fører dig ind til storbyen Aalborg.

Fordele ved Aabybro

Tæt på Aalborg og gode rammer for familielivet

Fra deres nye hus i Aabybro har nytilflytterne Sidse og Florian alle indkøbsmuligheder og faciliteter for både børn og voksne inden for cykelafstand.
I Aabybro fandt Sidse og Florian de bedste rammer for familielivet

Ønskerne blev opfyldt i Aabybro

”Vi søgte faktisk slet ikke andre steder, for vi kendte til Aabybro og vidste, at her kunne vi få alle ønsker opfyldt”

Læs hele historien her

Familien Guldager

"Vi valgte Aabybro, fordi byens størrelse og beliggenhed er helt perfekt. Her bor vi tæt på det meste af vores netværk og i kort afstand fra både sommerlandet og storbyen. Aabybro er særlig attraktiv for os, fordi det er en by i udvikling"

Læs hele historien her. 

Lokal udvikling

Se den lokale udviklingsplan (LUP) for området
Aabybro