You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Sundhedsplejen

Sundhedsplejen er et gratis tilbud til alle familier i Jammerbugt kommune. Sundhedsplejerskerne er delt op i småbørnssundhedsplejen og skolesundhedsplejen.

Kontakt sundhedsplejen

Kontorets telefontid: Mandag - fredag kl. 8.00 - 10.00

Find din sundhedsplejerske

Se kontaktoplysninger til sundhedsplejerskerne i Sundhedsplejen.

Graviditetsbesøg

Sundhedsplejen tilbyder graviditetsbesøg til alle gravide i Jammerbugt Kommune.

Tilbud - småbørnssundhedsplejen

Se Sundhedsplejens tilbud til småbørnsfamilier

Tilbud - skolesundhedsplejen

Se Sundhedsplejens tilbud til skolebørn og familie

KLINIK for børn og unge med overvægt

Et behandlingstilbud til familier med overvægtige børn og unge i alderen 3-17 år. Vejer dit barn for meget og ønsker I en sundere livsstil? Så er der hjælp at hente i "KLINIK for børn og unge med overvægt". Tilbuddet er gratis og kræver ikke henvisning .

Sorggruppe

Sorggruppen for børn og unge i Jammerbugt kommune er et samarbejde mellem Jammerbugt Provsti og Sundhedsplejen i Jammerbugt kommunen

Tæt og tør: Hjemmeside målrettet forældre til børn med inkontinensudfordringer

Sundhedsplejen har sammen med forældre, Aalborg Universitetshospital, Aalborg Kommune, læger og Region Nordjylland skabt hjemmesiden 'Tæt og tør', hvor forældre kan få redskaber til at skabe de bedste rammer for at få et tørt barn – uanset alder.

Sundhedsvejen.dk

På Sundhedsvejen.dk kan du følge dit barns udvikling ved at se journalnotater og målinger. Du kan skrive sikkert til din sundhedsplejerske og se dine aftaler med sundhedsplejersken. Det kræver en adgang fra sundhedsplejen og MitID for at bruge siden.

Pjecer og Links

Se aktuelle informationer om småbørn og skolebørn

Vejledninger

Vejledning om smitsomme sygdomme hos børn og div. information