You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Rotter

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det. Her er en selvbetjeningsløsning, du kan anvende.

Indsend rotteanmeldelse

Weekendvagt for rottebekæmpelse indendørs i bolig

Det er muligt at få hjælp i weekender og på helligdage, hvis man har rotter indendørs i sin bolig. Man opretter en anmeldelse ved at benytte ovenstående link.

Anmeldelser oprettet inden kl. 12 vil blive behandlet samme dag. Har du problemer med at oprette anmeldelsen kan du mandag-fredag ringe på Den Digitale Hotline på tlf. 70200000, og lør-, søn- og helligdage på tlf. 52372211 kl. 10-12.

Ordningen gælder for anmeldelse ved forekomst af rotter i beboelser, på institutioner, skoler osv., på fødevarevirksomheder og indendørs i bygninger på tilsynspligtige ejendomme, hvor der kan være sundhedsmæssig risiko ved rotteforekomst. Ved beboelse og indendørs forstås alle rum, som ligger indenfor beboelsesbygningens ydermure (hulrum og under gulvet er ikke inkluderet).

På skoler, institutioner osv. og på fødevarevirksomheder gælder weekendordningen inde såvel som udendørs.

Autorisation

  • Husk at melde ind til kommunen, når du har gennemgået R2-autorisationen.
  • Det er ikke lovligt at udlægge gift uden autorisation.
Dette indhold kommer fra Borger.dk

Rotter