You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Cookiepolitik

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler Jammerbugt Kommune oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold.

Sidens indhold

Om cookies

Hvorfor gemme cookies?

Jammerbugt Kommune gemmer dine cookies på hjemmesiden, fordi det hjælper os med at huske dine indstillinger og at udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvad er en cookie?

En cookie er kort sagt en lille tekstfil eller genvej, som Jammerbugt Kommune gemmer på din computer, tablet eller telefon, når du besøger vores hjemmeside. På mange måder tjener cookies et godt formål. Det er nemlig ved hjælp af cookies, at dine indstillinger og præferencer for siden gemmes. Det er f.eks. cookies, der sørger for, at en hjemmeside fortsat vises på det sprog, du har valgt. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvordan sletter du cookies?

Hvis du ikke ønsker, at kommunen indsamler dine oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Cookies, som du tidligere har accepteret, kan nemt fjernes. Hvis du benytter dig af en PC, kan du på din browser trykke Ctrl + Shift + Delete. Klik derefter på ’Ryd nu’ nederst i venstre side.

Hvis du er på en anden enhed, kan du vælge, hvilken browser du benytter dig af nedenunder, og følge vejledningen:

Ellers er det også muligt at benytte sig af Erhvervsstyrelsens vejledning nedenunder: 

Læs Erhvervsstyrelsens vejledning til at undgå cookies.


Du skal være opmærksom på, at der er en risiko for, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, hvis du sletter cookies.

Behandling af personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden, indsamler og behandler vi derfor dine informationer. Det sker f.eks. ved almindelig brug af hjemmesiden, hvis du tilmelder dig et abonnement, deltager i konkurrencer eller undersøgelser samt øvrig brug af services, der tilbydes.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • IP-nummer
  • Geografisk placering
  • Oplysning om hvilke sider du klikker på (interesser)

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Adresse

Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding eller udfyldelse af en formular.

Formål

De indsamlede oplysninger bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Sikkerhed

Jammerbugt Kommune behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når formålet med indsamlingen er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Jammerbugt Kommune videregiver ikke dine personoplysninger til andre.

Dine rettigheder og klagemulighed

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan du se via kontaktoplysningerne nævnt nederst på siden. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til nedenstående e-mailadresse.

Udgiver: Websitet ejes og publiceres af Jammerbugt Kommune.

Kontakt webmasteren

Sikker Post for borgere

Når du vil sende en mail til Jammerbugt Kommune med fortrolige og følsomme personoplysninger, skal du benytte en sikker forbindelse. Du vil blive bedt om at logge på med dit NemID, og det gør din mail sikker. (Klik på brevet ovenfor)

Toftevej 43
9440 Aabybro
7257 7777