You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Den digitale borger

Alle borgere over 15 år skal have en Digital Postkasse, som offentlige myndigheder kan sende post til. For at få adgang til din Digitale Postkasse, skal du bruge MitID.

Aktindsigt

Persondataloven indeholder en række regler om registreredes rettigheder og enhver har ret til aktindsigt efter Offentlighedsloven.

Cookiepolitik

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler Jammerbugt Kommune oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold.

Digital Post

Offentlige myndigheder kommunikerer digitalt både til borgere, virksomheder og foreninger. Det er dit ansvar at 'tømme postkassen'. Læs mere om krav og muligheder her.

MitID

MitID afløser NemID for at styrke sikkerheden og gøre dig klar til fremtidens digitale muligheder og udfordringer.

Mit overblik

Mit Overblik er din helt personlige side og indgang til det offentlige på borger.dk, hvor du kan se nogle af de oplysninger det offentlige har om dig.

Vi passer på dine oplysninger

Jammerbugt Kommune passer godt på dine personoplysninger.

Digital Fuldmagt

Med Digital Fuldmagt giver du en anden lov til at handle på dine vegne i en række selvbetjeningsløsninger. Du kan give fuldmagt til fx at se din sundhedsjournal, laboratoriesvar på sundhed.dk eller melde flytning på borger.dk.