You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Bofællesskaber

Bofællesskaber i Jammerbugt Kommune der er målrettet voksne sindslidende og mennesker med alvorlige psykiske problemer.

Sidens indhold

Bofællesskabet Sneppen

Bofællesskabet Sneppen er målrettet voksne sindslidende og mennesker med alvorlige psykiske problemer pga. andre livsomstændigheder. Borgere med misbrug som hovedproblem kan ikke optages i bofællesskabet Sneppen.

Bofællesskabet Sneppen består af seks selvstændige lejligheder samt fællesrum, køkken, bryggers og kontor. Der er tale om 1½ værelses lejlighed på 70 m² inkl. fællesarealer.

Bofællesskabet Sneppen ligger i Aabybro ca. ti minutters gang fra centrum, hvor bycenter og rutebilstation ligger.

Der afholdes husmøder en gang ugentlig med alle beboere og medarbejdere. Der er derudover aktiviteter for beboerne både individuelt og i fællesskab. Aktiviteterne kunne være: idræt, bowling, biograf, teater, ferie og udflugter.

Folder om bofællesskabet Sneppen

Folder om NADA

Kontakt

Leder
Jakob Tymm-Andersen
Telefon: 72 57 72 11/41 91 21 18

Sneppevej 6-8, 9440 Aabybro

Personale
Telefon: 72 57 88 95

Fællesrum
Telefon: 98 27 98 33/41 91 17 44

Boform Toftehøj

Boform Toftehøj er målrettet voksne sindslidende og borgere med alvorlige psykiske problemer pga. andre livsomstændigheder der har behov for et døgndækket tilbud. Boform Toftehøj er beliggende i Aabybro ca. 10 minutters gang fra centrum, hvor bycenter og rutebilstation ligger.

Boform Toftehøj er nylig ombygget i 2011 og er i ét plan med to gårdhaver mellem bygningerne. Omkring huset er der grønne områder samt drivhus og have, som alle kan benytte. Der er cykelskur til cykler og knallerter. Boform Toftehøj fremstår efter ombygning som en tidssvarende  boform.

Der er plads til 32 beboere. Hver beboer har en 2 værelses lejligheder med selvstændig indgang på ca. 72 m²  incl. fællesarealer, indeholdende stue, soveværelse, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighederne er nymalede ved indflytningen og kan møbleres efter eget ønske. Der er køkkenfaciliteter i lejlighederne og der er tv, radio og telefonstik.

Der er desuden mulighed for – på beboerens egen regning – at få adgang til Internettet fra egen stue. Boform Toftehøj er tilsluttet Aabybro.

Se også Akuttilbuddet

Kontakt

Leder
Jakob Tymm-Andersen
Telefon: 72 57 72 11/41 91 21 18
Mail: jty@jammerbugt.dk

Administration
Telefon: 72 57 88 98
Mail: ari@Jammerbugt.dk

Peter Løthsvej 3
9440 Aabybro