You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Affaldshåndbog

Her finder du årets affaldshåndbog for boliger og sommerhuse, som i 2024 er samlet i én publikation. Affaldshåndbogen indeholder årets nyheder, sorteringsvejledninger og tømmekalender for genbrugsordningen og anden nyttig viden.

Sidens indhold

Affaldshåndbog 2024

Affaldshåndbog 2024 er landet og i den finder du mange spændende oplysninger! Der er kun én samlet håndbog for boliger og sommerhuse i år, fordi deres affaldsordninger nu er næsten ens.

Du kan læse mere om, at affaldsselskabet Nordværk har overtaget driften af affaldsydelser, så har du spørgsmål, bestilling af nye beholdere o.s.v., skal du fremover kontakte Nordværk.

Der er ingen vejregister i årets affaldshåndbog - du kan i stedet finde dine tømmedage under Selvbetjening. Affaldshåndbogen viser på side 4-5, hvordan du benytter Selvbetjening.

God læselyst!

Hvad er en affaldshåndbog?

Affaldshåndbogen indeholder årets nyheder, sorteringsvejledninger, tømmekalender for genbrugsordningen og anden nyttig viden for grundejere og lejere.

Affaldshåndbogen bliver husstandsomdelt til boliger i uge 1. Sommerhusejere bosat i Danmark får den med posten senest i uge 2. 

Har du ikke modtaget affaldshåndbogen, kan du hente den på genbrugspladserne, på bibliotekerne og på Borgerservice i Aabybro og Fjerritslev. Eller du kan læse den på jammerbugt.dk/affald.

OBS! Har du frameldt dig gratisaviser, får du desværre ikke leveret håndbogen.

Henvendelser vedr. affald

Vores selvbetjeningsløsning er åben, når du har tid.

Selvbetjening for borgere

Selvbetjening for virksomheder

9815 6566
jammerbugt@nordvaerk.dk
Over Bækken 2 (ved personligt fremmøde)
9000 Aalborg

Åbningstider - telefon

Mandag-onsdag

9-15.30

Torsdag

9-17

Fredag

9-12