You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Affald og genbrug

Her finder du alt om affaldshåndtering og genbrug i Jammerbugt Kommune.

Driftsstatus

Se her, om affaldsindsamlingen lige nu er påvirket af vidtrækkende forstyrrelser eller om dine ordinære tømmedage er forskudt på grund af helligdage.

Selvbetjening for borgere

Her indberetter du manglende tømning af dine affaldsbeholdere, tilmelder dig sms-tjenesten for genbrugsordningen, bestiller afhentning af storskrald, ser dine tømmedage og meget mere.

Adgangsforhold for din skraldemand

Din skraldespand skal som udgangspunkt stilles til skel senest kl. 5 på tømmedagen, hvis du bor i byen. Det gælder både for restaffald og genbrug. Du kan få hentet affaldet inde på din grund, hvis adgangskravene for skraldemanden er opfyldt.

Affaldsbeholdere

Her kan du læse mere om Jammerbugt Kommunes affaldsbeholdere og miljøkassen. På siden finder du også informationer omkring ekstra affald, beholderskjul og rengøring af beholdere.

Affaldshåndbøger 2023

Her finder du årets affaldshåndbøger for boliger og sommerhuse.  Affaldshåndbøgerne indeholder årets nyheder, sorteringsvejledninger og tømmekalender for genbrugsordningen og anden nyttig viden for grundejere.

Affaldsordning 2023 for boliger og sommerhuse

Her finder du informationer omkring den nye affaldsordning 2023 for boliger og sommerhuse.

Affaldssortering og affaldstyper

Her kan du læse om affaldssortering, få inspiration til indretning af dit eget affaldssystem derhjemme, finde aktuelle sorteringsvejledninger og blive klogere på de forskellige affaldstyper og deres håndtering.

Genbrugspladser

Her kan du læse om genbrugspladserne i Jammerbugt Kommune. Du kan f.eks. se deres åbningstider, finde en samlet fraktionsoversigt og se oversigtskort for hver genbrugsplads.

Regulativ for husholdningsaffald og affaldsplan

Her finder du Jammerbugt Kommunes affaldsplan og regulativ for husholdningsaffald.

Skraldekaravanen: Affaldsformidling og skoletjeneste

Vi elsker at tale om affald, genbrug og genanvendelse! Vil I have besøg af os på skolen, i boligforeningen, på villavejen eller en anden forsamling, kommer vi og taler om det, der interesserer jer. Det koster ingenting, og vi lover, at I bliver klogere.