Vuggestuer, børnehaver og samdrevne institutioner (SI)

Når du skal skrive dit barn op til vuggestue eller børnehave skal du logge på med dit NemID på Digital Pladsanvisning.

Vi har samlet informationer om, hvordan Jammerbugt Kommune håndterer driften af de områder, som vi må og skal opretholde. Du finder siden her: https://www.jammerbugt.dk/kommunen/coronavirus/hvad-betyder-det-for-dig/. Siden opdateres løbende.

Vuggestue

Vuggestuer er for børn i alderen 0 - 2 år (dit barn kan starte i vuggestue fra 26 uger). I vuggestue tilbyder vi fuldtidsplads eller en 30 timers plads i forbindelse med barsel. Se mere om 30 timers plads i forbindelse med barsel.

Taksten for vuggestue kan du se her. Der betales månedsvis i 11 måneder - juli er betalingsfri. Der kan bevilges økonomisk friplads, som du kan søge på Digital Pladsanvisning.

Der ydes søskendetilskud hvis du har mere end et barn i pasning.

Hvis du ønsker at udmelde dit barn skal det ske på Digital Pladsanvisning. Se mere om udmelding her.

Børnehave

I Jammerbugt Kommune starter dit barn i børnehave når barnet har alderen 2 år og 11 måneder og frem til skolestart.

Du kan skrive dit barn op til børnehave på Digital Pladsanvisning. Hvis du oplever at der er sat et ønske på til børnehave, er det noget vi i Pladsanvisningen har gjort ved opskrivning til vuggestue eller dagpleje. Der er frit valg af børnehave, så hvis du ønsker en anden, kan du sagtens ændre det eller tilføje flere prioriteter.

I børnehave tilbyder vi fuldtid, formiddags- og eftermiddagspladser og 30 timers plads i forbindelse med barsel. Se mere om 30 timers plads i forbindelse med barsel. En formiddagsplads starter når børnehaven åbner og slutter kl. 12. Eftermiddagsplads starter kl. 12 og slutter når børnehaven lukker. Du kan på den enkelte børnehaves hjemmeside se åbningstider.

Taksten for børnehave kan du se her. Der betales månedsvis i 11 måneder – juli er betalingsfri. Der kan bevilges økonomisk friplads, som du kan søge på Digital Pladsanvisning.

Der ydes søskendetilskud hvis du har mere end et barn i pasning.

Se visiteringskriterier her.

Nedenfor ser du et kort som viser den geografiske placering af vuggestuer, børnehaver, og samdrevne institutioner (SI) i Jammerbugt Kommune.

Klik på kortet og læs mere om den enkelte institution. Dobbeltklik for at komme til institutionens hjemmeside.

Distrikt Fjerritslev:

Saltum SI

Vuggestue og børnehave, Saltum

V. Hjermitslev SI

Vuggestue og børnehave, V. Hjermitslev.

Børne- og Familieforvaltningen
Danmarksgade 3