You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Turisme

Jammerbugt er Nordjyllands førende turistområde med mere end 1,8 millioner overnatninger årligt. Læs her hvordan vi arbejder med turismeudvikling i kommunen.

Sådan arbejder vi med turisme

I Jammerbugt Kommune byder vi alle gæster velkommen til en mangfoldig feriedestination. Her er mange fine og velbesøgte strande, og vi har en spændende og afvekslende natur med plads til fordybelse, afslapning, udfoldelse og begejstring.

På turistområdet bidrager Vækst Jammerbugt til udviklingen af det lokale turisterhverv og destinationsudvikling via bl.a. understøttelse af events og arrangementer. Vi bygger bro mellem erhvervslivet og de mange samarbejdspartnere, vi løbende er i dialog med. 

Destinationsudvikling og vækstprojekter

Vi arbejder løbende med strategisk og fysisk destinationsudvikling i tæt samarbejde med det lokale turisterhverv, foreninger, lokalsamfund og Destination Nordvestkysten. Det handler i høj grad om at understøtte samarbejde, så steder kan udvikle sig til samlede destinationer, hvor helhedsoplevelsen på tværs af værdikæder er i fokus. 

VisitJammerbugten

Vi benytter betegnelsen Visitjammerbugten i markedsføringen af området over for eksisterende og potentielle besøgende. På visitjammerbugten.dk kan du læse mere om områdets mange muligheder og finde inspiration til din næste ferie. 

Udviklingsplaner og strategier

Jammerbugt Kommune og samarbejdspartnere har udarbejdet en række udviklingsplaner og strategier, som vedrører turismeudviklingen i kommunen. Strategierne og planerne skal gøre områderne til én sammenhængende destination. Alliancen skal styrke og skabe opmærksomhed om området og bane vejen for flere investeringer og lokale arbejdspladser. Kontakt os for mere information om udviklingsplanerne og strategierne.

Partnerskaber

I Vækst Jammerbugt har vi en række tætte samarbejdspartnere, som sammen med Jammerbugt Kommune skal være med til udvikle Jammerbugten som en stærk, nordjysk feriedestination.
Samarbejdspartnere inden for turismeudviklingen

Kontakt turismemedarbejderne i VækstJammerbugt

Hos Vækst Jammerbugt arbejder vi fokuseret på at realisere indsatserne for turismeudviklingen i kommunen, og vi har et team af medarbejdere, der arbejder prioriteret med dette. Se deres kontaktoplysninger herunder.

Turisme- og eventkonsulent
Jannie Ratke
72 57 89 74
41 91 39 74
Rekreativ konsulent
Lise Holt
41 91 13 15