You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyhed fra 25.11.2022

Jammerbugt Kommune er regional vinder i 'Kommunernes Skoletrafiktest'

Jammerbugt er den bedste nordjyske kommune, og den andenbedste kommune på landsplan, når det handler om, hvordan det går med skolernes arbejde med trafikundervisning.

Rådet for Sikker Trafik har i ‘Kommunernes Skoletrafiktest’ kåret Jammerbugt Kommune som Nordjyllands bedste og på landsplan den andenbedste.

Testen viser, at Jammerbugt Kommune har undervist elever i gå- og cyklistprøver og risikofaktorer, og at skolerne har en såkaldt færdselskontaktlærer.

Testen undersøger også, hvilke tiltag skolerne landet over har sat i værk i forhold til trafiksikkerhed. I Jammerbugt Kommune er der iværksæt netværksmøder for skolerne, og der har været møder med politiet om skolernes trafiksikkerhed.

Rådet for Sikker Trafik afholder hvert år ’Kommunernes Skoletrafiktest’. Det gør de for at sikre et vedvarende fokus på trafiksikker adfærd for børn og unge.