You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Lystbådehavne

I Jammerbugt Kommune finder du tre lystbådehavne beliggende ved Limfjorden i Gjøl, Attrup og Haverslev.

Sidens indhold

Gjøl Fiskeri- og lystbådehavn

Gjøl Havn ligger i et naturskønt område ved Limfjorden og inviterer inden for i Jammerbugtens idylliske landskab med masser af natur- og kulturoplevelser. Gjøl Havn kendes ved de karakteristiske røde huse og ligger blot en gåtur fra den historie Gjøl by med sine hyggelige snoede gader.

Gjøl Havn var oprindeligt et lille fiskerleje, men er i dag en stemningsfuld lystbådehavn med hyggekroge, spisesteder, legeplads og moderne havnefaciliteter. Gjøl Havn summer af maritime aktiviteter med ideelle forhold for kajakroere og surfere og en skøn badestrand og badebro vest for havnen.

Gjøl Havn er nævnt i Campaya's guide om de 17 hyggeligste havne i Jylland, læs mere her.           

Havnen har 145 faste bådpladser. Teknik- og Forsyningsafdelingen står for udlejningen af de faste pladser. Havneopsynsmanden er ansvarlig for den daglige drift af havnen. 

Du kan se et kort over bådpladser i Gjøl Havn her

Havneopsynsmanden, Flemming Sørensen, træffes i perioden 1. marts - 31. oktober på tlf.nr.: 41 91 11 69. 

Gjøl Havn og mulighederne i området

Attrup Havn

Havnen ligger placeret ved Limfjorden. Her får i naturskønne omgivelser blot en gåtur fra den hyggelige Attrup landsby og kun 10 km. fra Brovst. Attrup er en af de mange små velfungerende landsbyer i Jammerbugten, og omdrejningspunktet er lystbådehavnen med en fantastisk panoramaudsigt over Limfjorden. 

Havnen tilbyder moderne havnefaciliteter og rig mulighed for udflugter i nærområdet. På Havne Caféen Attrup forkæles gæsterne med enkel og god mad. Havne Caféen drives som en del af multifunktionshuset med bl.a. bad og toiletfaciliteter, og en terrasse med panoramaudsigt over Limfjorden.

Havnen har 83 faste pladser. Teknik- og Forsyningsafdelingen står for udlejningen af de faste pladser. Havneopsynsmanden står for den daglige drift af havnen. I Attrup Havn har fastliggerne pligt til at være medlem af Attrup Bådelaug. Attrup Havn er medlem af frihavnsordningen.

Du kan se et kort over bådpladserne her

Havneopsynsmanden, Flemming Sørensen, træffes i perioden 1. marts - 31. oktober på tlf. 4141 1169.

Attrup Havn og mulighederne i området

Haverslev Havn

Havnen ligger mellem Aggersundbroen og Attrup Havn, og er en lille havn med ca. 60 bådpladser. Havnen er ideel for sejlere, som er glade for rolige og naturskønne omgivelser. Havnen er renoveret med nye broer med strømstandere og grillpladser.

Gæstesejlere kan benytte Haverslev Bådelaugs klubhus, hvor der er toilet, bad, køkkenfaciliteter, øl/vand automat m.v. På havnen er der også shelters, som kan benyttes til overnatning. Endvidere er der etableret pladser med strøm til Autocampere.

Haverslev Bådelaug står for driften af havnen og udlejningen af bådpladser.

Du kan se er kort over bådpladserne her

Kontakt formanden for Haverslev Bådelaug, Henrik Andersen, på tlf.nr.: 31 68 48 07.