You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Sommerkunstskolen i Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune afholder hvert år i skolernes sommerferie Sommerkunstskole på Bratskov. Sommerkunstskolen er for børn mellem 7 og 12 år.

Sommerkunstskole 2023

Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget har støttet, at der igen i år vil være spændende kunstneriske aktiviteter på den gamle Herregård Bratskov i Brovst for de børn, der er fra 7 til 12 år.

Sommerkunstskolen foregår mandag – fredag kl. 9 – 14 i uge 26, måske lidt længere fredag, da vi kl. 13.00 holder åbent hus med fernisering og fremvisning af ugens arbejde for forældre, bedsteforældre og søskende.

Undervisningen varetages af professionelle kunstneriske undervisere. Tanken er, at der skal være mulighed for fordybelse og læring – samtidig med at man selvfølgelig har det rigtig sjovt. Du finder tilmeldingsinformation nedenfor og det foregår efter først til mølle-princippet – dog med tilmelding senest 11. juni.

Årets temaer

TILMELDING TIL SOMMERKUNSTSKOLEN 2023

Tilmelding foregår efter først til mølle princippet – dog med tilmelding senest 11. juni. Det koster 400 kr. at deltage i Sommerkunstskolen. Bindende tilmelding og betaling via linket nedenfor
Bindende tilmelding og betaling her:

Har du spørgsmål til Sommerkunstskolen?

Kulturkonsulent
Ulla Tjell
41 91 29 36

Der er plads til 24 børn i alt på KUNST & DESIGN (I bliver delt op i tre grupper), 18 børn på DANS, 12 børn på VI BYGGER samt 12 børn på PAPIRKUNST. 

Inden afvikling af Sommerkunstskolen får du en mail med lidt praktisk information.

God fornøjelse med Sommerkunstskolen 2023. Vi glæder os til at se dig!