You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Fundraising Club

Jammerbugt Kommune har indgået et samarbejde med Fundraising Club. Det betyder, at du som medlem af en forening i Jammerbugt Kommune gratis kan oprette dig som bruger og modtage målrettet information om relevante fonde og puljer til jeres forening.

Et redskab til fundraising rettet specielt mod foreningslivet

Som medlem af Fundraising Club får du adgang til en oversigt over ca. 400 fonde, legater og puljer, som er relevante for din forening at søge. Herunder også informationer ansøgningsfrister, hvad den enkelte fond støtter m.v.

Derudover får du som medlem også adgang til månedlige webinarer, hvor du kan få gode råd og inspiration til din egen fundraising, et fundraising-kursus, nyhedsbrev, sparringsnetværk, rabatter og tilbud og meget mere.

Såfremt du er medlem af en forening med adresse i Jammerbugt Kommune, kan du frit oprette dig som bruger af Fundraising Club ved at trykke på linket herunder.

Tilmeld dig Fundraising Club

Når du har udfyldt formularen i nedenstående link og trykket på Send, modtager du kort efter en mail med password og brugernavn, som du kan bruge til at logge ind på Fundraising Club.
Opret gratis bruger på Fundraising Club