You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Skovgravplads nord for Limfjorden

Under gamle bøgetræer i Øland Skov ligger den første skovgravplads nord for Limfjorden. Den er fordelt over to områder i skoven med hver deres karakteristik og unikke udsigt.

Sidens indhold

Skovgravpladsen er delt over to områder i skoven, med et samlet areal på 3 hektar og områderne har bøgetræer, der er mellem 90 og 150 år gamle.

Øland Skovbegravelsesplads, Øst, som har en smuk udsigt over Limfjorden, Ulvedybet og har Aalborg i baggrunden.

Øland Skovbegravelsesplads, Vest, med en smuk udsigt over Limfjorden og med Oxholm Mølle i baggrunden.

Samarbejdet mellem Øland Skov ved Mette Glarborg og Jammerbugt Kommune har resulteret i en smuk skovgravplads til urnenedsættelse, som du nu har mulighed for at vælge som det sidste hvilested og et sted hvor du kan mindes dine kære i den smukke natur omgivet af skovens ro.

Du kan få flere oplysninger om de 2 skovgravpladser i Øland Skov på

Om Øland Skov

Øland Skov er fredskov og er en af de nordligste bøgeskove i Jylland. Ud over skovgravpladsen rummer Øland Skov tre hjertestier, Glarborgen med fitnesssti, bålplads, vikingeskib og mange andre aktiviteter. Der er offentlig adgang i skoven på de faste stier og veje fra kl. 6 og frem til solnedgang. Her kan man bevæge sig frit rundt - også på skovbegravelsespladsen.