You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Livets sidste tid

Her kan du få overblik over alt det, der er vigtigt at vide, før du går bort.

Overvejelser om livets sidste tid.

I Jammerbugt Kommune har vi sat fokus på at understøtte, at så mange af kommunens borgere som muligt kan få lov at dø i fred og ro efter egne ønsker. Læs mere om initiativet her.

Testamente

Hvis du ønsker at bestemme, hvad der sker med din formue og ejendele, når du går bort, kan du oprette et testamente.

Orlov til pasning af syge og døende pårørende

Har du tilknytning til arbejdsmarkedet, kan du blive ansat af kommunen i op til seks måneder til at passe en nærtstående med et betydeligt handicap eller en alvorlig sygdom.

Din sidste vilje

Dokumentet Min sidste vilje giver dig mulighed for at bestemme, hvad der skal ske, når du går bort.

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt giver dig mulighed for at vælge, hvem der skal varetage dine personlige forhold og din økonomi, hvis ikke selv du er i stand til det.

Hospice

Du kan tilbringe din sidste tid på et hospice, hvis du har en alvorlig sygdom, og du ikke har udsigt til helbredelse. Din læge kan indstille dig til hospice.

Økonomien

Der kan være en del spørgsmål angående økonomi, når livets sidste tid nærmer sig. Her kan du få et overblik over det, du skal være opmærksom på.

Det digitale efterliv

Hvad sker der med din digitale post og din Facebook-profil, når du går bort? Det kan du læse mere om her.

Skovgravplads nord for Limfjorden

Under gamle bøgetræer i Øland Skov ligger den første skovgravplads nord for Limfjorden. Den er fordelt over to områder i skoven med hver deres karakteristik og unikke udsigt.