You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Netværk

I Vækst Jammerbugt driver vi flere netværk, som du kan blive en del af.

Netværk skaber værdi

Det kan være utroligt værdiskabende at være en del af et netværk. Hvad du får ud af det, afhænger af din egen tilgang, og hvad du selv byder ind med.

I Vækst Jammerbugt driver vi flere netværk som alle sammen har det lokale erhvervsliv - både iværksættere og etablerede virksomheder som målgruppe.

Her på siden kan du læse mere om de netværk, som Vækst Jammerbugt driver. Har du spørgsmål om de forskellige netværk, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Mentornetværket

En mentor, et advisory board eller en professionel bestyrelse kan hjælpe med sparring på potentialer og udfordringer i en virksomhed.
Læs mere om Mentornetværket, professionel bestyrelse og advisory boards

Produktionsnetværket

Produktionsnetværk Jammerbugt er et erhvervsnetværk for lokale fremstillingsvirksomheder i Jammerbugten.
Læs mere om Produktionsnetværket

Online Jammerbugt

Online Jammerbugt er et netværk for virksomheder i Jammerbugten der ønsker at styrke sit fokus på online tilstedeværelse.
Læs mere om Online Jammerbugt

StartUp Club Jammerbugt

StartUp Club Jammerbugt er for dig, der ønsker at skabe din egen virksomhed eller så småt er i gang. Du har ideen og konceptet, men ønsker professionel og upartisk vejledning i din opstart.
Læs mere om StartUp Club

Værdijob Erhvervsnetværk

Alle mennesker har værdi – derfor kalder vi det Værdijob. Formålet er, at hjælpe udsatte borgere på vej til et lønnet arbejde.
Læs mere om erhvervsnetværket Værdijob

Kontakt vores medarbejdere for mere information om de forskellige netværk