You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Søg støtte

Se hvilke muligheder af støtte og tilskud, du som ildsjæl i Jammerbugt Kommune har mulighed for at til din forening/projekt, event mm.

Eventmidler 2022

Jammerbugt Kommune har som et udviklingstiltag afsat 100.000 kr. til at støtte op om eventformål. Du kan ansøge om at få del i pengene til dit event.

Gratis puljeoversigt til foreninger i Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune har indgået et samarbejde med Foreningstilskud.dk. Det betyder, at du som medlem af en forening med adresse i Jammerbugt Kommune frit kan oprette dig som bruger og gøre brug af de mange muligheder, de tilbyder.

Fritidspas

I Jammerbugt Kommune skal alle børn og unge have lige muligheder for at indgå i et fællesskab. Derfor er det muligt at søge om et fritidspas, som dækker udgifter til kontingent og/eller enkeltstående aktiviteter, som fodboldskole eller spejderlejr.

Kultur- og Landdistriktsmidler

Jammerbugt Kommune efterlyser spændende projekter, som kan være med til at gøre vores kommune til et endnu mere attraktivt sted at bo. Søg penge til projekter i dit lokalsamfund.

KulturKANten

Jammerbugt Kommune er med i KulturKANten 2020-2024. KulturKANten er som kulturaftale med til at støtte en række spændende projekter inden for kulturområdet i Nordjylland. Dette sker bl.a. gennem puljer, som nordjyske kulturaktører kan søge.

Landdistriktsanlægspuljen

Søg penge til anlægsprojekter i dit lokalsamfund. Landdistriktsanlægspuljen støtter projekter med lokal forankring. Puljen er en årlig pulje på 2,6 mio. kr. til anlægsprojekter på Kultur-, Fritids- og Landdistriktsområdet.

Tidligere støttede projekter

Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget har gennem årene bevilget støtte til mange spændende projekter fordelt rundt i hele Jammerbugt Kommune. I nedenstående finder du overblikket over de støttede projekter fra 2017 og frem.

Tilskud til folkeoplysende foreninger

Søger jeres forening information om kommunale tilskud, kan du her læse om bl.a. aktivitetstilskud, lokaletilskud og tilskud til kurser. Her kan du finde de skemaer, du skal bruge som folkeoplysende forening til ansøgning om kommunal støtte.

Venskabsbypuljen

Foreninger, institutioner og andre kan søge om tilskud til rejseomkostninger i forbindelse med ture til Jammerbugt Kommunes venskabsbyer og ved besøg fra kommunens venskabsbyer.

§ 18 midler til frivilligt socialt arbejde

Foreninger, organisationer eller grupper, der udfører frivilligt socialt arbejde kan søge om støtte til deres aktiviteter.