Ansøgningsskema Domsmand/nævning

Ansøgningsfristen er tirsdag den 26. februar 2019. Ansøgningen vil blive sendt med sikker post til Grundlisteudvalget, Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro. Alle ansøgere, der optages på Grundlisten, vil få besked i marts/april 2019.

Når Vestre Landsret efterfølgende har trukket lod blandt de personer, der er optaget på kommunernes grundlister, vil de personer, der er blevet udtaget til domsmands- og nævningelisterne, få en skriftlig besked herom fra Vestre Landsret.

Udfyld venligst ansøgningsskemaet herunder.

  

Orientering om persondata.

Kommunen registrerer de modtagne oplysninger og videregiver oplysningerne til andre offentlige myndigheder (herunder Vestre Landsret), private virksomhed m.fl., der har lovmæssigt krav på oplysningerne eller samarbejder med kommunen. Kommunen sletter oplysningerne når opbevaringspligten udløber og et eventuelt arkiveringskrav er opfyldt. Du har ret til at vide, hvilke oplysninger kommunen har om dig, og du kan kræve forkerte oplysninger rettet eller slettet.

Om kommunens øvrige behandling af personoplysninger, samt databeskyttelsesrådgiver m.v., henvises til: https://www.jammerbugt.dk/kommunen/privatlivspolitik/.

Kontakt

Sekretariat
Toftevej 43
9440 Aabybro

Connie Alsing Andersen
Tlf. direkte: 72 57 74 06
coa@jammerbugt.dk