Nyt fra Kommunalbestyrelsen marts 2017Bedre faciliteter i mange af kommunens haller og anlæg

Flere haller og idrætscentre i Jammerbugt Kommune får nu tilført penge til forbedringer og udbygninger. Midlerne går til Brovst Stadion, Idrætscenter Jammerbugt, Trekroner Landsbycenter, ØAH Hallen og Thorup Klim Hallen. Desuden er der afsat 234.000 kr. til renovering af Nols Hallen.

Thorup Klim Hallen står over for en udbygning og renovering, som skal finansieres med midler fra Jammerbugt Kommune, tilskud fra fonde, egenfinansiering og medbyg. Arbejdet forventes at gå i gang til sommer.

Hallens bestyrelse satser på, at samtlige ti punkter finansieres inden for den økonomiske ramme på 2,8 mio. kr. De to mio. kroner kommer fra Jammerbugt Kommune, mens egenfinansiering og fonde udgør en halv mio. Endelig vil hallen selv stå for arbejde i forbindelse med renoveringen og tilbygningen for et beløb anslået til 300.000 kr.

Forbedringerne i Thorup Klim Hallen omfatter:

 • Et større motionsrum i stueplan uden trapper
 • To omklædningsrum til såvel brugere af motionsrum som diverse håndbold- og fodboldhold m.fl., når der er stævner i hallen
 • Toiletforhold for alle brugergrupper incl. handicappede
 • Nedsænket trampolin (måske to) til Gymnastikforeningens springgymnaster
 • Redskabsrum til redskaber som de forskellige brugergrupper anvender
 • Et multirum der giver hallen en større alsidighed
 • Plads til squashbane, klatrevæg og andre muligheder
 • Nyt møderum på førstesalen til udvalgsmøder, taktikmøder og meget andet
 • Plads i hallens sydende - til en elevator til brug for ældre brugere og handicappede
 • Tilbygning til et nuværende depotrum i hallens sydende, som omdannes til børneområde med puder, spil osv.

Flere mindre beløb til andre haller
I budgettet for 2017 afsatte Kommunalbestyrelsen en anlægsramme på 1,3 mio. kroner til renovering af haller samt lysanlæg på Brovst Stadion.

Disse midler er nu frigivet, og ud over knap 400.000 kr. til lysanlæg på Brovst Stadion, er der afgivet midler til fire øvrige steder i kommunen:

 • Energiscreening af Idrætscenter Jammerbugt 51.460 kr.
 • Udskiftning af halgulv i Trekroner Landsbycenter 316.000 kr.
 • Udskiftning af tag på ØAH Hallen 298.800
 • Renovering af omklædningsfaciliteter og mellemgange i Nols Hallen 234.000 kr. er reserveret.

 

Jammerbugt Kommune udnytter de lave priser på asfalt

Jammerbugt Kommune har brugt syv mio. kr. mere på asfalt end der var afsat i budgettet sidste år. Det lyder måske ødselt. Men kommunen har købt mere asfalt, fordi det var godt købmandskab, da asfalten var på tilbud.

Da de lave priser på asfalt kom Jammerbugt Kommune for øre, valgte kommunen at fremrykke en stor del af budgettet til vejene. I alt er syv mio. kr. blevet fremrykket fra budget 2017 til 2016.

”De ekstra penge til asfalt, som vi har brugt før tid, betyder at vi har fået rigtig meget asfalt for pengene. Vi har hovedsageligt brugt de ekstra penge i landområderne. I år vil byerne så blive tilgodeset”, fortæller borgmester Mogens Gade.

Med de ekstra syv mio. kr. har Jammerbugt Kommune samlet købt asfaltarbejde for ca. 12 mio. kr. i 2016, men til gengæld fået udført arbejde på langt flere m2, end forventet til den pris.

”I kommunen har vi øget politisk fokus på vedligeholdelse af vores veje. Derfor er det kun glædeligt, at vi samtidig oplever lave priser på markedet, så vi får optimal effekt af de øgede bevillinger”, udtaler Mogens Gade.

I 2017 har Jammerbugt Kommunen stadig ni mio. kr. til asfaltarbejde, som kommunen håber på fortsat vil være til en fordelagtig pris.

 

Se her...

Corona - Hvad betyder det for dig i Jammerbugt Kommune?

Corona - Få overblik over situationen

Symptomer og hvordan du kan forebygge smitte

coronasmitte.dk

coronasmitte.dk: Coronavirus/covid-19 i Danmark

Sundhedsstyrelsens vejledninger

Ofte stillede spørgsmål og svar om Corona

Følg kommunalbestyrelsesmøderne

Genbrugspladserne er åbne

Læs mere på derforjammerbugt.dk

Fang rotten med musen

Anmeld rotter

Den Digitale Hotline 7020 0000