You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyhed fra 17.01.2022

Værestedet Syrenen bliver på Stationsvej i Brovst

Da værestedet Syrenen sidste år brændte, blev det genhuset i andre lokaler i den tidligere VUC-bygning på Stationsvej i Brovst. Jammerbugt Kommune har nu besluttet at købe bygningen, så værestedet kan blive på adressen.

Jammerbugt Kommune har valgt at købe bygningen på Stationsvej 20 i Brovst, hvor Syrenen har holdt til, siden stedets tidligere adresse på Tjørnevej brændte ned i april 2021.

Det sker for at få en afklaring og en hurtig løsning på, hvor værestedet skal holde til fremover.

Det er dejligt med en udmelding vedrørende fremtidige lokaler. Vores brugere bliver helt sikkert glade for lokalerne, og placeringen i Brovst er god med gode parkeringsforhold.

Brugerrådsformand i Forebyggelse og Mental sundhed Lau Nielsen.

Bygningen på Stationsvej, som Jammerbugt Kommune overtager, har flere kvadratmeter, end Syrenen skal bruge, og derfor får kommunen mulighed for også at huse hjemmeplejen og sygeplejen i lokaler på samme adresse.

Vi er glade for, at vi har fundet en permanent løsning for, hvor Syrenen skal holde til fremover. Bygningerne, hvor Syrenen holder til, har mere plads, end de skal bruge. Heldigvis giver det god mening for kommunen, at der også bliver plads til, at hjemmeplejegruppen og sygeplejen i Brovst kan flytte ind.

Formand for Social- og sundhedsudvalget Ib Nellemann.

Inden Syrenen blev genhuset i bygningen på Stationsvej, stod bygningen tom. Udover Syrenen holder SOSU Nord i dag også midlertidigt til i bygningen, indtil deres lokaler på Skolevej i Brovst er færdigrenoveret. Når SOSU Nord flytter tilbage til egne lokaler, vil lokalerne til hjemmeplejegruppen og sygeplejen blive tilpasset deres behov, inden de flytter ind. De forventes at kunne flytte ind som naboer til Syrenen i efteråret 2022.

Det er en blevet en god løsning, at vi overtager bygningen, som ellers har stået tom. På den måde sikrer vi, at værestedet Syrenen kan forsætte med at være i lokalerne, og samtidigt vi kan optimere ved at gøre brug af de overskydende kvadratmeter til andre formål.

Borgmester Mogens Christen Gade.