Byd på en byggegrund

Jammerbugt Kommune lancerer et koncept, hvor interesserede kan give deres bud på, hvad en byggegrund bør koste. Konceptet hedder ”byd på en byggegrund”, og giver mulighed for at anskaffe sig en attraktiv og billig parcelhusgrund.

Arentsminde, Halvrimmen, Ingstrup, Kaas, Moseby, Saltum og V. Hjermitslev i Jammerbugt Kommune har byggegrunde til salg. Grundene har ingen faste priser, derfor kan interesserede byde den pris, der er luft til i byggebudgettet.

Oprindeligt er grundene prisfastsat i kommunens grundsalgsmodul. Med ”Byd på en byggegrund” er Kommunalbestyrelsen nu indstillet på at modtage bud, der er mindre end de angivne priser. Det betyder, at grundene ikke har fastsatte minimumspriser. Dog forbeholder Kommunalbestyrelsen sig retten til at afvise tilbud, hvis de ikke vurderes acceptable.

Bud skal være Jammerbugt Kommune i hænde senest tirsdag den 31. maj 2016 kl. 8.00. Bud kan sendes til raadhus@jammerbugt.dk med overskriften ”Byd på en grund” eller sendes til Jammerbugt Kommune, att. ”Byd på en grund”, Toftevej 43, 9440 Aabybro.

Grundene kan som udgangspunkt overtages 1. august 2016.

Oplysninger om placering, konkret grundstørrelse og evt. lokalplaner kan ses under de enkelte områder her på kommunens grundsalgsmodul

For yderligere oplysninger, kontakt:
Hanne Henriksen på grundsalg@jammerbugt.dk eller tlf. 7257 7398.