Påskefestival i Blokhus

Påskefestivalen i Blokhus skydes på festlig vis i gang lørdag den 8. april, hvor udstillingen af finhvalen, der strandede ved Blokhus i 2016 åbnes på byens torv.

Hele påsken kommer Blokhus til at summe af aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Søren Sømand kommer forbi og fortæller røverhistorier fra de syv have, der vil være en ”følebassin” hvor alle kan mærke sig frem til, hvad der befinder sig under havoverfladen. Ugen igennem er der påskeægsjagt i hele byen, og er man til historier fra Vildmarken, er der mulighed for at møde Jon Lindberg, der vandt ”alene i vildmarken” ved lejrbålet, hvor han fortæller om sine oplevelser, mens der bages pandekager.

I påskedagene vil det også være muligt at deltage i historisk byvandring i Blokhus, lægge vejen forbi kunstmarkedet eller tage et prøvedyk i den opstillede dykkertank eller blot nyde de mange ting, der sker i byen ugen igennem.

Hver dag starter med morgenbadning på Blokhus strand, og efter badet er der mulighed for at få varmen i den opstillede saunahytte.