Flere byggegrunde i Nørhalne og Pandrup

To parcelhusgrunde i det centrale Nørhalne bliver udbudt i januar 2019 af Jammerbugt Kommune. Mens de resterende seks grunde på Jacobsvej i Pandrup sælges til en fast pris fra 1. december i år.

De to grunde i Nørhalne ligger på Gartnervænget 8A og 8B, der er en lukket vej i Nørhalne. Grundene er omgivet af boliger hele vejen rundt – på nær et fællesareal.

”Vi kan se, at der fortsat er stor interesse for at bosætte sig i Jammerbugt Kommune. Derfor er det vigtigt, at vi med jævne mellemrum sørger for, at der kommer nye attraktive grunde til fornuftige priser”, siger borgmester Mogens Christen Gade.

Parcelhusgrundene i Nørhalne er på henholdsvis 835 m2 og 989 m2, og udbydes til en minimumspris på henholdsvis 275.000 kr. og 325.000 kr. inkl. kloaktilslutning og ekskl. øvrige tilslutningsbidrag. Grundene kommer dermed til minimum at koste ca. 400 kr./m2 inkl. moms og inkl. alle tilslutningsbidrag, hvilket ligger sig op af det niveau både offentlige og private grunde er solgt til i området inden for de seneste ca. tre år.

Tilslutning til Nørhalne vandværk koster ca. 24.500 kr. inkl. moms. Tilslutning til el koster ca. 17.500 kr. inkl. moms, mens tilslutning til HMN gas koster 15.000 kr. Der er altså tilslutningsbidrag for yderligere ca. 57.000 kr. inkl. moms. 

Grundene forventes at komme i udbud i januar 2019. 

Jacobsvej Pandrup

I slutningen af oktober blev tre ud af ni grunde på Jacobsvej i Pandrup solgt i udbud. Fra 1. december 2018 kan alle med ønske om at bygge selv købe de resterende seks grunde på Jacobsvej i Pandrup til en fast pris på 350 kr./m2 inkl. moms.

Prisen er fastsat ud fra salget af de tre første grunde i udstykningen. Her blev grundene solgt til en pris på mellem 359 kr./m2 til 404 kr./m2 inkl. moms.

Udover købesummen skal køberne regne med udgifter til stikledning ved Jetsmark Energiselskab og udgifter til installationer til vand og el fra skel til en kommende bolig.

Se hvilke grunde der ellers er til salg i Jammerbugt Kommune.