En tredjedel af grundene solgt på Jacobsvej

Der er fortsat gang i salget af parcelhusgrunde i Jammerbugt. Tre ud af de ni nye udstykninger på Jacobsvej i Pandrup er solgt ved budrunde.

To familier mødte op ved budrunden 23. oktober på Aabybro Rådhus for se, om de skulle være heldige at få netop den grund, de havde budt på. Begge gik glade derfra med den byggegrund, de havde udset sig som førsteprioritet, og de kan nu se frem til at blive naboer på Jacobsvej i Pandrup.

”Det er meget positivt, at tre byggegrunde i dag er solgt på Jacobsvej i Pandrup. Salget viser, at området er attraktivt at bosætte sig i, og med den kommende skole, står området over for en spændende udvikling”, udtaler borgmester Mogens Gade.

I alt var der fire bud sendt ind til kommunen. Buddene var på mellem 359 kr./m2 og 404 kr./m2, og den dyreste grund blev solgt til 706.000 kr., mens grunden der gik til laveste bud gik for kr. 540.000 kr.

Grundene er beliggende i den sydvestlige del af Pandrup med stiforbindelse mod bymidte og tæt på både idrætsfaciliteter og den planlagte nye skole i Jetsmark.

Størrelsen på grundene ligger mellem 1.321 m2 og 1.747 m2.

Fast pris på de resterende byggegrunde
Kvadratmeterprisen på de resterende seks byggegrunde bliver fastsat i løbet af november, herefter forventes det, at de bliver sat til salg fra december 2018.

Byggemodningen af grundene går i gang snarest, og forventes at være færdig midt januar 2019, hvorefter bygherrerne kan overtage grundene.