Skal dit barn have fornyet sit pas?

Du kan frit vælge kommune når dit barn skal have fornyet sit pas. I Jammerbugt Kommune kan du få fornyet pas til dit barn i Borgerservice på Rådhuset i Aabybro.

Hvad skal du huske, når dit barn skal have pas?

• Dit barn
  • Har dit barn ikke et pas, eller er det bortkommet, SKAL I medbringe dåbs-, navne- eller fødselsattest SAMT sundhedskort
  • Fødselsattest, hvis du søger om pas til et unavngivet barn
  • Foto kan medbringes eller tages i Borgerservice af personer over 115 cm. Det koster 145 kr.
  • Er barnet under 18 år skal forældremyndighedsindehaverne underskrive en samtykkeerklæring. Du kan gøre det digitalt her.

Har du bruge for flere oplysninger, er der hjælp at hente på borger.dk

Har du generelle spørgsmål?

Den Digitale Hotline

Få hjælp til selvbetjening og tidsbestilling.

Dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på telefonen.

Telefontider:

mandag-torsdag 8.00-20.00

fredag                8.00-16.00

lørdage og helligdage lukket

søndage            16.00-20.00

Bestil tid i Borgerservice

Du skal bestille tid til fremmøde i Borgerservice på Rådhuset i Aabybro, Fjerritslev, Brovst eller Pandrup

Bestil tid til fremmøde i Borgerservice

Åbningstider i Borgerservice:

Aabybro Rådhus:

Mandag–Onsdag: 10.00 - 14.00

Torsdag: 10.00 - 17.00

Fredag: 10.00 - 12.00

Fjerritslev Rådhus:

Mandage: 10.00 - 14.00

Brovst Rådhus:

Tirsdage: 10.00 - 14.00

Pandrup Rådhus:

Onsdage: 10.00 - 14.00

På borger.dk

Andre sider

Du kan få flere oplysninger om reglerne for pas i kommunen. Udenrigsministeriets borgerservice kan hjælpe med oplysninger om andre landes pas- og visumregler.

Udenrigsministeriets app, UM Rejseklar kan downloades fra alle app stores. Appen giver dig mulighed for lettere at forberede din rejse - og ikke mindst mulighed for lettere at komme i kontakt med Udenrigsministeriet, hvis noget går galt.